Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗ ΓΙΑΝΝΗ.


Καραμανώλης Ιωάννης του Αθανασίου
Εκπαιδευτικός, Διδάκτωρ Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, εκλογικής περιφέρειας Δίου, με τον «Συνδυασμό Ευθύνης»


Γεννήθηκε το 1965 στα Ριζά Χαλκιδικής και από το 2007 διαμένει μόνιμα στη Νέα Έφεσο Πιερίας. Πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής (1991), ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Προπονητική (Master) το 1999. Το 2006 ορκίζεται Διδάκτορας Φυσικής Αγωγής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με εξειδίκευση στην επίδραση της άσκησης στην πρόληψη και αντιμετώπιση της παχυσαρκίας. Έχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό επιμορφωτικών προγραμμάτων, σεμιναρίων και διαλέξεων με αντικείμενο τη φυσική αγωγή και ειδικότερα στον τομέα: «’σκηση και Υγεία», ενώ μέχρι σήμερα έχει δημοσιεύσει αρκετές ερευνητικές εργασίες σε ελληνικά και ξενόγλωσσα επιστημονικά περιοδικά και έχει ανακοινώσει πολλές εργασίες σε επιστημονικά συνέδρια της Ελλάδας και του εξωτερικού. Από το 1999 υπηρετεί στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ως Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής. Διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος και μέλος συμβουλίων σε πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους και έχει εργαστεί ως προπονητής και χοροδιδάσκαλος παραδοσιακών χορών. Παράλληλα, συμμετείχε στην υλοποίηση πολλών πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων και προγραμμάτων και είναι μέλος του συλλόγου ιεροψαλτών Πιερίας. Είναι παντρεμένος με την Ελισάβετ Κατσαρέλα και έχουν αποκτήσει δύο γιούς.

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,
Το ήθος και η υπευθυνότητα, η γνώση και η εμπειρία σε θέματα διοίκησης που διαθέτει ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Φαρμάκης, καθώς και οι προσωπικές ικανότητες των στελεχών που απαρτίζουν το «Συνδυασμό Ευθύνης», συνέβαλλαν σημαντικά στην απόφαση μου να τεθώ ενεργά στη νέα προσπάθεια για τη διοίκηση του δήμου Δίου - Ολύμπου.
Με ισχυρή θέληση για προσφορά στα κοινά, όραμα, δυναμισμό και αποφασιστικότητα και προπάντων με τη δική σας στήριξη μέσα από την εκλογική διαδικασία, ευελπιστώ να συμπράξω για έναν πιο ανθρώπινο και πιο κοινωνικό δήμο Δίου – Ολύμπου, για μία αποδοτικότερη διαχείριση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της περιοχής, για πιο αξιοπρεπείς και διαφανείς διαδικασίες διοίκησης και φυσικά για μια ουσιαστικότερη βελτίωση και ανάπτυξη των υποδομών στα θέματα παιδείας, πολιτισμού και αθλητισμού, πιστεύοντας ακράδαντα ότι οι καλύτερες μέρες μπορούν να φτάσουν μόνο με τον «Συνδυασμό Ευθύνης» στο τιμόνι του δήμου.
Με τιμή

Καραμανώλης Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.