Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Επίσκεψη Αφροδίτης Αλ Σάλεχ και Παναγιώτη Πάτρα στα Τρίκαλα και Καλαμπάκα













Τα Τρίκαλα και την Καλαμπάκα επισκέφτηκαν τη Μεγάλη Πέμπτη οι υποψήφιοι με το ευρωψηφοδέλτιο της Ελιάς- Δημοκρατική Παράταξη, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ και Παναγιώτης Πάτρας, συνοδευόμενοι από την υπεύθυνη Τύπου της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Τρικάλων, Ζωή Χατζηθωμά.  

Στην πόλη των Τρικάλων συναντήθηκαν με τον δήμαρχο της πόλης κ. Χρήστο Λάππα και συζήτησαν μαζί του θέματα που αφορούν στην πόλη των Τρικάλων και τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες, ενώ του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.  

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων όπου ενημερώθηκαν από τον διοικητή του ιδρύματος κ. Νικόλαο Ευθυμιάδη για το σημαντικό έργο που προσφέρει η προνοιακή δομή σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ίδρυμα κατά τη λειτουργία του στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του συστήματος παροχής προνοιακών υπηρεσιών. Στο πλαίσιο αυτό συνομίλησαν με τους φιλοξενούμενους στο Θεραπευτήριο καθώς και με το νοσηλευτικό προσωπικό. Η  Αφροδίτη Αλ Σάλεχ και Παναγιώτης Πάτρας εντυπωσιάστηκαν από την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών του ιδρύματος παρά τις εγγενείς δυσκολίες και το αξιοθαύμαστο έργο που παρέχουν οι εργαζόμενοι στο ίδρυμα.

Κατόπιν επισκέφτηκαν την  πόλη της Καλαμπάκας όπου είχαν συνάντηση με τον γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Τρικάλων κ. Σωτήρη Παπαχρήστο και με κατοίκους της πόλης που εκπροσωπούν παραγωγικούς και συνδικαλιστικούς φορείς.     


Σήμερα, Μ. Παρασκευή, η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ επισκέπτεται την πόλη της Καρδίτσας και κατόπι, την πόλη της Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.