Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Επίσκεψη του νέου διοικητή της ταξιαρχίας Ι.Τζανιδάκη στον δήμαρχο Δίου-Ολύμπου.


ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ, ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΓΡΥΛΛΑΚΗ.
Γ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΚΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΛΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ

 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον δήμαρχο Δίου-Ολύμπου Γιώργο Παπαθανασίου πραγματοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας 24/3 ο νέος διοικητής της τεθωρακισμένης ταξιαρχίας Λιτοχώρου, ταξίαρχος Ιωάννης Τζανιδάκης. Τον κ. Τζανιδάκη συνόδευε ο απερχόμενος διοικητής της ταξιαρχίας, ταξίαρχος Νικόλαος Γρυλλάκης που μετατίθεται στη Στρατιά της Λάρισας.
Ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Γιώργος Παπαθανασίου, καλωσορίζοντας τον νέο διοικητή της ταξιαρχίας, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ο δήμος έχει μακρά παράδοση καλής συνεργασίας με την ταξιαρχία Λιτοχώρου και τους εκάστοτε διοικητές της. Πρόσθεσε δε ότι αυτή η συνεργασία υπήρξε πάντοτε αποτελεσματική αφού εδώ και πολλά χρόνια όχι μόνο έχουν οργανωθεί εκδηλώσεις με τη συμβολή της ταξιαρχίας αλλά έχουν γίνει και πολλές θετικές παρεμβάσεις προς όφελος των πολιτών και της τοπικής κοινωνίας ιδιαίτερα κατά την εμφάνιση ακραίων καιρικών φαινομένων.
Από την πλευρά του ο ταξίαρχος κ. Γρυλλάκης επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του δημάρχου και αναφέρθηκε σε περιπτώσεις όπου η ταξιαρχία Λιτοχώρου συνεχίζει να παρεμβαίνει θετικά και να συμπαρίσταται εκεί όπου καλείται και μάλιστα να είναι αποτελεσματική συμμετέχοντας στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή της περιοχής.

Στο κλείσιμο της συνάντησης ο δήμαρχος κ. Παπαθανασίου ευχήθηκε στον ταξίαρχο κ. Τζανιδάκη να έχει καλή δύναμη αναλαμβάνοντας τα νέα του καθήκοντα. «Καλή συνέχεια» στα νέα του καθήκοντα ευχήθηκε, ακόμη, στον απερχόμενο διοικητή, ταξίαρχο Ν.Γρυλλάκη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.