Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ νομών Πιερίας Ημαθίας.


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ
νομών Πιερίας Ημαθίας

Έκτακτη γενική συνέλευση του Συλλόγου Παραγωγών Ηλεκτρικής Ενέργειας από Φωτοβολταϊκά (ΣΠΗΕΦ) των νομών Πιερίας- Ημαθίας, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 16/3/2014 στην αίθουσα του επιμελητηρίου Πιερίας. Στην συνέλευση παρευρέθηκαν παραγωγοί όλων των κατηγοριών (επαγγελματίες, αγρότες και οικιακοί).

Στους συμμετέχοντες παρουσιάστηκε το επαχθές νομοσχέδιο που δόθηκε προς διαβούλευση από τον υφυπουργό ΥΠΕΚΑ κ. Παπαγεωργίου, το οποίο με τις προτεινόμενες ρυθμίσεις καταστρέφει πάνω  από 50.000 πολίτες που επέλεξαν να επενδύσουν στη χώρα τους, ενώ ταυτόχρονα πλήττει ανεπανόρθωτα την αξιοπιστία του Ελληνικού κράτους αφού θέτει θέμα μονομερούς προσβολής των συμβάσεων.

Ακόμη, παρουσιάστηκαν οι θέσεις της πανελλήνιας ομοσπονδίας (ΠΟΣΠΗΕΦ) καθώς και οι ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα σε κάθε επίπεδο για την υποστήριξή τους.
Αποφασίστηκε τέλος να συμμετέχουμε σε πανελλαδική  κινητοποίηση μπροστά στο ΥΠΕΚΑ την ημέρα που θα συζητηθεί το νομοσχέδιο στην επιτροπή εμπορίου.

Καλούνται όλοι οι παραγωγοί ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά, επαγγελματίες αγρότες και οικιακοί, να ενταχθούν στον σύλλογο προκειμένου να τον ενισχύσουν για τους δύσκολους αγώνες που έρχονται.


Πληροφορίες – εγγραφές :  www.spefpierias.grτηλ. 2351076044 και 2352061344

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.