Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για τον Δήμο Δίου – Ολύμπου»

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

«ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για τον Δήμο Δίου – Ολύμπου»

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες!

Στην κρίσιμη αυτή εποχή για τον Δήμο μας όλοι πρέπει να κάνουμε τις επιλογές μας.
Τίποτα δεν θα αλλάξει στον Δήμο, αν δεν το αλλάξουμε εμείς!
Όλα μπορούν να βελτιωθούν, αν αποφασίσουμε να τα βελτιώσουμε εμείς!

Με αυτό το σκεπτικό σαν οδηγό και με απεριόριστη διάθεση προσφοράς για τον τόπο αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για κοινή κάθοδο στις εκλογές του Μαου καταθέτοντας έτσι την εναλλακτική πρόταση ανατροπής της υπάρχουσας κατάστασης που οι συμπολίτες μας και ο Δήμος Δίου – Ολύμπου έχουν τόση ανάγκη!
Στο νέο αυτοδιοικητικό σχήμα που προκύπτει με ηγετικό δίδυμο τους Νίκο Λάππα και Θανάση Καλαμπάκα και με σημαίνοντα ρόλο του Κώστα Δασιόπουλου, υποψήφιος δήμαρχος θα είναι ο Θανάσης Καλαμπάκας.

Στόχος μας η πραγματική ένωση των 3 Δημοτικών Ενοτήτων, όχι με ευχολόγια, αλλά στην πράξη!
Στόχος μας οι ανταποδοτικές υπηρεσίες (καθαριότητα, άρδευση, ύδρευση-αποχέτευση) να αποτελούν αυτονόητη πραγματικότητα κι όχι άπιαστο όνειρο!
Στόχος μας η διοίκηση με ανθρώπινο πρόσωπο, αίσθημα δικαίου, πνεύμα αλληλεγγύης και απόλυτη διαφάνεια!
Στόχος μας η διαφύλαξη των δικαιωμάτων του δήμου και των συνδημοτών μας, η πραγματική, υγιής κι «αειφορική» ανάπτυξη της περιοχής με την ανάδειξη και το «πάντρεμα» των τεράστιων δυνατοτήτων και συγκριτικών πλεονεκτημάτων της!
Στόχος μας να πάμε τον Δήμο Δίου – Ολύμπου εκεί που του αξίζει: ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!

Στο ενιαίο αυτό μέτωπο ανατροπής της υπάρχουσας κατάστασης υπάρχει χώρος συνεργασίας και σύμπραξης για όλες τις υγιείς πολιτικές δυνάμεις που θέλουν το καλό του τόπου! Για τον λόγο αυτό αποφασίσαμε να ονομάσουμε τη νέα αυτή κίνηση «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για τον Δήμο Δίου – Ολύμπου».
Πρότυπό μας ο πολυσυλλεκτικός και συνθετικός χαρακτήρας λειτουργίας της Επιτροπής που απέτρεψε την απόθεση των επικίνδυνων αποβλήτων στον Όλυμπο. Όλοι μαζί δουλέψαμε τότε, όλοι μαζί φέραμε το ποθητό αποτέλεσμα!
Σε αυτό τον νέο μεγάλο αγώνα για να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα στον Δήμο μας, σας θέλουμε όλες και όλους ενεργούς συμπαραστάτες και συνεργάτες! Δεν περισσεύει κανείς! Σας καλούμε όλους σε συστράτευση για να συμβάλλουμε ο καθένας και η καθεμία με τις δυνάμεις και τις ιδέες μας, με την ενεργό συμμετοχή μας, στην αναμόρφωση του τόπου που τόσο αγαπάμε!

Η ισχύς εν τη ενώσει!

  


Αθανάσιος Καλαμπάκας  Νικόλαος Αθ. Λάππας   Κωνσταντίνος Δασιόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.