Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Νιόβη Παυλίδου: Οι τρόποι για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της ανεργίας.

 






Προτάσεις για την αξιοποίηση του «πλούτου» που κρύβει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση της ανεργίας διατύπωσε η επικεφαλής του συνδυασμού «Πολίτες Μπροστά» Νιόβη Παυλίδου, σε χαιρετισμό που απηύθυνε σε εκδήλωση που διοργάνωσε η «Δημιουργία Ξανά» στο πλαίσιο του Money Show.

Συγκεκριμένα στον χαιρετισμό της η κα Παυλίδου επισήμανε ότι «οι καινοτομικές εφαρμογές στον πρωτογενή τομέα με τη δημιουργία μεγάλων καθετοποιημένων μονάδων θα οδηγήσουν σε μεγάλο αριθμό θέσεων εργασίας». Παράλληλα ανέφερε ότι τη δυνατότητα «βιώσιμης διεξόδου από την κρίση προσφέρει η ανάπτυξη διαφόρων μορφών τουρισμού στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας όπως ψυχαγωγικού, θρησκευτικού, ιατρικού, εκπαιδευτικού και ιστορικού».

Η κα Παυλίδου έδωσε επίσης ιδιαίτερη βαρύτητα στην αναδιοργάνωση του κράτους με τη χρήση νέων τεχνολογιών, ώστε να λειτουργεί αποτελεσματικά, ενώ υπογράμμισε ότι η διαρκής επικοινωνία με τον πολίτη μπορεί να συμβάλει στη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης και αισιοδοξίας.
Ακόμη η επικεφαλής του συνδυασμού «Πολίτες Μπροστά» αναφέρθηκε στην ανάγκη απλοποίησης του θεσμικού πλαισίου, κάτι που η Περιφέρεια οφείλει να το στηρίξει επίμονα και πιεστικά.
«Οι δημιουργικές δυνάμεις μπορούν να κάνουν τη διαφορά αν οι πολίτες το πιστέψουν. Ο συνδυασμός ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ απευθύνεται σε αυτούς τους πολίτες που πιστεύουν ότι συντονισμένα μπορούν να προσπαθήσουν για το καλύτερο» είπε χαρακτηριστικά η κα Παυλίδου. «Και επειδή η ενεργή συμμετοχή και η δημιουργικότητα είναι στο επίκεντρο και της  «Δημιουργία, ξανά», οι δρόμοι των δυο κινήσεων συναντώνται και οι δράσεις τους μπορεί να είναι συμπληρωματικές στο θέμα αυτό».

Στην εκδήλωση μίλησε επίσης ο πρόεδρος της «ΔΗΞΑΝ» Θάνος Τζήμερος ενώ παρουσιάσθηκαν 7 υποψήφιοι ευρωβουλευτές του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.