Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Μεγάλη και εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση για τα 100 – χρόνια απελευθέρωσης της Μακεδονίας μας.





       
    Μεγάλη και εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση για τα 100 – χρόνια  απελευθέρωσης της Μακεδονίας μας.
         Η εκδήλωση οργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κονταριώτισσας ΠΙΕΡΕΣ με πρόεδρο την Κα Ευαγγελία Γκριμούλα, υπό την αιγίδα του Δήμου Δίου – Ολύμπου, και πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου – Λυκείου Κονταριώτισσας.
        Βασικός ομιλητής ήταν ο Δικηγόρος – Θεολόγος κ. Νικόλαος Τσιρέλης με συντονιστή τον Δρ. Αναστάσιο Σταλίκα, Ερευνητή – Κλινικό – Αθλητικό Ψυχολόγο.
        Θέμα:Μακεδονικό ζήτημα – Σύγχρονες εξελίξεις
        Την εκδήλωση αυτή παρακολούθησαν όλες οι αρχές του τόπου και πλήθος κόσμου. Είχε σαν στόχο την αφύπνιση και ενημέρωση όλων των κατοίκων της περιοχής, για το μεγάλο αυτό εθνικό θέμα.
        Παραβρέθηκαν η αντιπεριφεριάρχης κ. Σοφία Μαυρίδου, ο αναπληρωτής Δήμαρχος και αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Φαρμάκης, η αντιδήμαρχος κ. Μαρία Τσιμήτρη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Τσιμήτρης Δημήτρης, ο Περιφεριακός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Φεστιβάλ Ολύμπου κ. Γρηγόριος Παπαχρήστος, ο πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Κων/νος Χότζας , οι Ιερείς της περιοχής μας, Καθηγητές, Ανώτατοι Στρατιωτικοί και Επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων.
        Η παρουσίαση της ομιλίας ήταν εντυπωσιακή και έγινε με όλα τα σύγχρονα οπτικο – ακουστικά μέσα.
        Στη συνέχεια και με τη συμμετοχή των Χορωδιών Λιτοχώρου και Κονταριώτισσας ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τραγούδια της Μακεδονικής γης, υπό τη διεύθυνση της Μουσικού κ. Μαρίκας Φωτοπούλου.
        Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κονταριώτισσας ΠΙΕΡΕΣ απένειμε τιμητικές πλακέτες στο βασικό ομιλητή και συντονιστή όλης αυτής της εκδήλωσης.
        Τέλος εκφράστηκαν τα θερμά συγχαρητήρια απ’όλους τους παρευρεθέντες για τη μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης




                                                 ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑ 16-03-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.