Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΦΑΡΜΑΚΗ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΚΑΣΔΟΓΚΑΣ.

Αφήνουμε την πολιτική στους πολιτικούς



Ζούμε σε μια εποχή απίστευτης ύφεσης, μια εποχή γεμάτη γκρίνια, μια εποχή γεμάτη απαισιοδοξία, μιζέρια, κατήφεια και αγανάκτηση. Ζούμε μέσα σε “αυτό” που μας είπαν πως λέγεται κρίση. Μια κρίση που μοιάζει να απαξιώνει καθετί ιερό, να τσαλακώνει την περηφάνια κάθε οικογενειάρχη και να μηδενίζει την αξιοπρέπεια κάθε πολίτη αυτής της χώρας.

                Μα το έχει δείξει η ιστορία πως είναι αυτές οι εποχές που αναδεικνύουν τις αξίες μέσα από το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Είναι αυτές οι εποχές που σε «αναγκάζουν» να κάνεις το βήμα παραπάνω. Είναι οι εποχές που οι πραγματικά δυνατοί λαοί επιβιώνουν και ακμάζουν. Οι εποχές που η συλλογικότητα επιβάλλεται να υπερισχύει του ατομικού συμφέροντος. Ένας μικρόκοσμος που αποζητά σε αυτές τις εποχές μια διέξοδο στο αύριο, είναι και ο ευλογημένος τόπος στον οποίο έχουμε την τύχη να ζούμε. Ένας τόπος που μας έχει δώσει τόσα πολλά και του έχουμε προσφέρει πολύ λιγότερα από όσα του αξίζουν. Ένας τόπος που φωνάζει για την διαφορετικότητά του και δείχνουμε να τον αγνοούμε.

                Συμμετέχοντας στα κοινά μέσα από διάφορες δράσεις τα τελευταία χρόνια, αποφάσισα πως τώρα στα δύσκολα, είναι η καταλληλότερη στιγμή να κάνω το κάτι παραπάνω για τον τόπο που με μεγάλωσε και συνειδητά επέλεξα να μείνω. Έτσι λοιπόν, αποδέχθηκα την πρόσκληση-προτροπή του Γιώργου Φαρμάκη και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δ. Δίου – Ολύμπου στις ερχόμενες εκλογές. Αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που έγινε τα τελευταία χρόνια για την οικονομική εξυγίανση του νέου διευρυμένου δήμου, πλαισιώνουμε μια ισχυρή ομάδα γύρω από τον Γιώργο Φαρμάκη και τους έως τώρα συνεργάτες του, ικανή να διαχειριστεί κάθε πρόβλημα αλλά και να αναδείξει το μεγαλείο του τόπου μας μέσα από την καθημερινότητα όλων των δημοτών.


                Τώρα που ο καιρός μας καλεί, κάνουμε το βήμα μπροστά και παρουσιαζόμαστε έτοιμοι να παραμερίσουμε κάθε κομματική ταυτότητα και επιτέλους να νοιαστούμε πραγματικά για την περιοχή μας. Αφήνουμε την πολιτική στους πολιτικούς της Βουλής, των γραφείων και των καφενείων, και μοναδικό μας μέλημα είναι η ανάδειξη όχι μόνο της παρολύμπιας περιοχής, αλλά και των ανθρώπων της. Βασική μας επιδίωξη είναι η δημιουργία κοινής συνείδησης από ενεργούς δημότες. Αναγνωρίζουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας και τα μετατρέπουμε σε άξονες ανάπτυξης. Έτσι μόνον ο Όλυμπος μπορεί να κερδίσει την θέση που του αξίζει, έτσι μόνο το βουνό των θεών δεν θα μας στερήσει την λάμψη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.