Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

(Τρία τα κριτήρια του ΣΥΡΙΖΑ για τις Αυτοδιοικητικές) Δ. Βίτσας – Ν. Παπανικολάου.


Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Βίτσας επισκέφθηκε την προηγούμενη βδομάδα την Κατερίνη και αναφερόμενος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές  εκλογές αλλά και τους συνδυασμούς που θα λάβουν τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ ο γραμματέας είπε ότι αυτοί θα πρέπει να επιλεγούν  με βάση τρία κριτήρια.

<< Συνδυασμούς που απορρίπτουν τα μνημόνια, την πολιτική της λιτότητας για όλη την Ελλάδα, θα αμφισβητούν  και θα βάζουν ένα νέο πλαίσιο λειτουργίας σε επίπεδο αυτοδιοικητικό και θα προωθούν ένα πρόγραμμα σε επίπεδο περιφερειακό και δημοτικό που κεντρικό στοιχείο  θα έχει την καταπολέμηση της ανεργίας και κοινωνικές παροχές,  ενάντια στην ανθρωπιστική κρίση.  Με αυτά τα κριτήρια, όπου υπάρχουν δημοτικές παρατάξεις τις ενισχύουμε , όπου δεν υπάρχουν πρωτοπορούμε ή προτείνουμε να συγκροτηθούν >> τόνισε.

Όπως ξεκάθαρα τα πρόσωπα που θα επιλεγούν μπορεί να μην αποτελούν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ , αλλά πρόσωπα  κοινής αποδοχής που όμως θα ηγούνται συνδυασμών που θα θέσουν ως στόχους τα τρία  παραπάνω κριτήρια. Την ομιλία του κ. Βίτσα  στο Ιδεοδρόμιο  παρακολούθησε  και ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Παπανικολάου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.