Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Λάκης Παπαϊωάννου – Νίκος Παπανικολάου στην Επιτροπή για την μη διάλυση του Γ.Σ Ηρακλή.



Επιστρέφεται το έγγραφο στο Υπουργείο Οικονομικών και συστήνεται επιτροπή που θα συζητήσει το θέμα με επαφές που θα έχει με τους αρμόδιους φορείς, για να τεθεί μεταξύ άλλων και το θέμα τροπολογίας για τον Ηρακλή.
Μαραθώνια συνεδρίαση τριών ωρών χθες στο Περιφερειακό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα τον Ηρακλή.
Ποιοι από τους βουλευτές και τους υπουργούς έδωσαν τελικά το παρόν;
Μετά από μία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που κράτησε περίπου τρεις ώρες για το θέμα του Ηρακλή, αποφασίστηκε το πώς θα κινηθεί από εδώ και πέρα. Αποφασίστηκε η σύσταση μιας επιτροπής η οποία και καλείται να κάνει τις επαφές με του υπουργείο Οικονομικών για το θέμα που δημιουργήθηκε μετά την αποστολή του εγγράφου από το υπουργείο Οικονομικών με το οποίο ζητείται η διάλυση του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗ, ενώ επίσης αποφασίστηκε το επίμαχο έγγραφο να επιστραφεί πίσω στο Υπουργείο.
Όπως ανακοινώθηκε, στην επιτροπή θα συμμετέχουν οι Τσαμασλής, Φωτόπουλος, Ανατολίτης, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Λάκης Παπαϊωάννου, ο δικηγόρος της Περιφέρειας, Χίζαρης και οι εκπρόσωποι που πρότειναν οι παρατάξεις της Περιφέρειας. Αυτοί είναι, ο Παπανικολάου (από το ΠΑΣΟΚ), ο Θεοδωρόπουλος (από τον ΣΥΡΙΖΑ), ο Δράγας (από την ΔΗΜΑΡ) και ο Βελόπουλος (από το ΛΑΟΣ).
Επίσης στην επιτροπή θα συμμετέχουν και μέλη που θα προτίνει ο Ηρακλής. Η πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής μάλιστα, ορίστηκε για την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου. Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη πρόταση πέρασε κατά πλειοψηφία, πλην δύο μελών της Λαϊκής Παρατάξης που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ και οι οποίοι μεταξύ άλλων παρέπεμψαν το θέμα στην επερώτηση που ήδη έχουν κάνει στη Βουλή.
ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ
ΝΔ: Καράογλου, Ιωαννίδης, Ράπτη, Καραμανλής, Γκιουλέκας, Αναστασιάδης, Καλαφάτης
ΠΑΣΟΚ: Βενιζέλος
ΔΗΜΑΡ: Ξυροτύρη (έστειλε επιστολή) και Μάρκου
ΣΥΡΙΖΑ: Γαϊτάνη
ΑΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ: Ξουλίδου


ΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ
ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ: Ορφανός, Γιαταγάνα, Αβραμίδης, Χαραλαμπίδου, Αμανατίδης, Κουράκης
ΕΚΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ: Ελευθεριάδης
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΤΑ: Γεράνης


Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ :
-Δεν στέλνουμε στο δικαστήριο την απόφαση για διάλυση του Ηρακλή.

-Συγκροτούμε Επιτροπή από μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, Βουλευτές και του Υπουργείου Αθλητισμού ώστε να συναντηθεί με ανθρώπους του υπουργείου οικονομικών για να δοθεί οριστική λύση, έτσι ώστε να μην διαλυθεί ο Ηρακλής και να αναληφθούν ποινικές ευθύνες προς τα πρόσωπα. -Σε συνεργασία της ΠΚΜ με τους Βουλευτές να συνταχθεί συγκεκριμένη τροπολογία, ώστε να μην βρεθεί άλλη ομάδα στην θέση που βρέθηκε ο Ηρακλής σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.