Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΓΕΙΑΣ.


Η Επιτροπή Φορέων και Πολιτών του Ν. Πιερίας για την προάσπιση της δημόσιας υγείας
οργάνωσε το πρωί του Σαββάτου στην Κεντρική Πλατεία Κατερίνης συγκέντρωση συ ζήτηση - ενημέρωση για την τραγική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο χώρο της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ και διεξοδικά για τα προβλήματα των υγειονομικών σχηματισμών του νομού μας ( νοσοκομείο, ΕΟΠΥΥ, ψυχιατρείο, κέντρα υγείας, περιφερειακά ιατρεία, ΕΚΑΒ .
Κεντρικό σύνθημα:
«Όλοι μαζί διεκδικούμε –Όλοι μαζί μπορούμε για την Υγεία»
Διανεμήθηκε έντυπο υλικό και έγινε ενημέρωση από τα μέλη της Επιτροπής προς τους συμπολίτες μας για την απαράδεκτη κατάσταση που έχει περιέλθει οι φορείς δημόσιας υγείας, τις εγκληματικές ελλείψεις σε Ιατρικό προσωπικό, σε υγειονομικό και άλλο υλικό στο νοσοκομείο, στα Κέντρα Υγείας και στους άλλους φορείς. Κοινή διαπίστωση όλων είναι ότι ο στόχος της κυβέρνησης είναι η πλήρης απαξίωση της δημόσιας υγείας.
Παράλληλα πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη ανταπόκριση, συλλογή υπογραφών προκειμένου να συζητηθεί το θέμα στα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων Κατερίνης, Δίου-Ολύμπου και Πύδνας -Κολινδρού ώστε να συνεχιστούν οι προσπάθειες συντονισμένα εναντίον σε κάθε απόπειρα συρρίκνωσης και υποβάθμισης των δημόσιων υπηρεσιών υγείας.
Το Εθνικό Σύστημα Υγείας πνέει τα λοίσθια , ο αγώνας για την επιβίωση του είναι υπόθεση όλων μας. Όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.
Καλούμε τους πολίτες να συνυπογράψουν το κείμενο της επιτροπής, να δηλώσουμε ότι στην Πιερία στα θέματα της δημόσιας υγείας δεν χωρούν εκπτώσεις.
Η υγεία δεν είναι εμπόρευμα αλλά αγαθό.
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ .
Επικοινωνία:

6932203459
6977474295
6977475847

6970096033

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.