Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΔΙΟΥ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΣΤΟΝ ALPHA Η ΕΚΠΟΜΠΗ "ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ"


 ΣΤΟΝ ALPHA Η ΕΚΠΟΜΠΗ «ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ»
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΔΙΟΥ


Μεγάλη τιμή και αναγνώριση στην Ορχήστρα Νέων Δίου η επιλογή να κάνει αυτή την πρεμιέρα της γνωστής μουσικής εκπομπής «στην Υγειά μας» στον τηλεοπτικό σταθμό του ALPHA.
Είναι η τρίτη φορά που η Ορχήστρα Νέων Δίου προσκαλείται στη συγκεκριμένη εκπομπή, τις δύο προηγούμενες στη ΝΕΤ, όπου εντυπωσίασε όλο το πανελλήνιο και τώρα στον ALPHA που ως γνωστό μετακόμισε.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι οι διοργανωτές της εκπομπής και οι υπεύθυνοι του καναλιού, επέλεξαν την Ορχήστρα Νέων Δίου να κάνουν την πρεμιέρα και συγχρόνως να γιορτάσουν τα δεκάχρονα της πρώτης σε τηλεθέαση μουσικής εκπομπής στην ελληνική τηλεόραση.

Το Δ,Σ του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, ο μαέστρος, τα παιδιά της ορχήστρας και τα μέλη της χορωδίας, προετοιμάζονται εντατικά αυτές τις μέρες για να εντυπωσιάσουν ακόμα μια φορά και να προβάλουν το Δίον και την Πιερία ανά το πανελλήνιο και όχι μόνο.
Η εγγραφή της εκπομπής θα γίνει τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα και θα μεταδοθεί μέσα στον Οκτώβριο.

Προσκεκλημένοι στην εκπομπή μεγάλοι καλλιτέχνες όπως ο Γρηγόρης Βαλτινός, ο Κώστας Μακεδόνας, η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Γιώτα Νέγκα, η Μπέσυ Μάλφα, ο Δώρος Δημοσθένους, ο Παύλος Χαικάλης και οι οποίοι θα τραγουδήσουν με την Ορχήστρα Νέων και τη Χορωδία Δίου.
Σχετικά με τη συμμετοχή της ορχήστρας στη συγκεκριμένη εκπομπή, ο υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, Γρηγόρης Παπαχρήστος, δήλωσε.

« η καταξίωση και η αναγνώριση της ορχήστρας μας, είναι αποτέλεσμα της σοβαρής δουλειάς που γίνεται εδώ και αρκετά χρόνια. Είναι γεγονός πως η μία πρόσκληση διαδέχεται την άλλη. Ποτέ δεν φανταστήκαμε ότι θα συνεργαστούμε με τα μεγαθήρια της ελληνικής μουσικής σκηνής, ότι θα δώσουμε συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής, στο μουσείο της Ακρόπολης, στο φεστιβάλ της αρχαίας Εφέσου, θα εμφανιστούμε στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια, στα σπουδαιότερα φεστιβάλ της χώρας και βέβαια δεν γνωρίζουμε τι μας επιφυλάσσει ακόμη το μέλλον. Είμαστε περήφανοι για τα παιδιά μας, το μαέστρο μας και όσους δουλεύουν για αυτό το μουσικό θαύμα που συμβαίνει στον τόπο μας».  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.