Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΤΑΤΣΙΟ;

   ΕΝΣΤΑΣΗ 

Ενίσταμαι κατά της με αριθ. 6113 πράξης παράβασης του Κ.ΟΚ. που επιβλήθηκε στο με αριθ. Κυκλοφορίας Τ.Κ.Ζ. Ι.Χ. Αυτοκίνητο ΤΖΙΠ το οποίο κατέχω και οδηγώ προσωρινά, για τους εξής σοβαρούς λόγους 
1. Το όχημα αυτό ήταν σταθμευμένο για όχι και περισσότερο από 10- 15 λεπτά σε σημείο ης κεντρικής πλατείας χωρίς να εμποδίζει προφανέστατα την κυκλοφορία αφού το παρακολουθούσα από τα απέναντι γραφεία του Κ.Κ.Ε στα οποία βρισκόμουν όλο αυτό το ελάχιστο διάσημα ελέγχοντας κάποια στοιχεία της ΠΕΕΑ. 
Και είναι απορίας άξιο πως ο κ. Τσιτσιλής που ελαφρά τη καρδία επέβαλε το βαρύ πρόστιμο των 80 ευρώ σε μία εποχή που η φτώχια δένει όλους και αδυνατούμε να πληρώσουμε ακόμα και τα καθιερωμένα τέλη για να πάρει και αυτός το μισθό του και χωρίς να σφυρίξει ως όφειλε να ειδοποιήσει τον παραβάτη οδηγό. 
Και είναι απορίας άξιο επίσης πως την ίδια ώρα η δέκα λεπτά αργότερα όταν εγώ βρήκα την κλήση μπροστά και πίσω από το παράνομα σταθμευμένο ΤΖΙΠ και στο χώρο που προορίζεται για άτομα με ειδικές ανάγκες βρισκόταν σταθμευμένα τα παρακάτω Ι.Χ αυτοκίνητα. 
ΚΖΗ 7540 ΚΝΡ 5931 ΜΥΖ 7487 ΝΙΟ 7832. Αν αυτό θεωρείται ευσυνειδησία καθήκοντος, τότε μάλλον εγώ πρέπει να είμαι ο πιο παράλογος άνθρωπος του κόσμου.Επειδή είναι άδικο ο ιδιοκτήτης του οχήματος να οδηγείται στα δικαστήρια εγώ θα πληρώσω εμπρόθεσμα το πρόστιμο. Σας δηλώνω όμως πως με αυτές τις αρπαχτές Δεν πρόκειται να γεμίσουν τα άδεια ταμεία του Καλλικρατικού Δήμου μας.


Ο Ενιστάμενος
Νίκος Κουκουτάτσιος
π. Δήμαρχος Λιτοχώρου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.