Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Χαμόγελα, ενθουσιασμός και αισιοδοξία στην «πρώτη» του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λιτοχώρου.





ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ
Χαμόγελα, ενθουσιασμός και αισιοδοξία στην «πρώτη» του ΑΠΟΛΛΩΝΑ  Λιτοχώρου

του Σωτηρίου Δ. Μασταγκά

            Η πρώτη συνάντηση της διοίκησης, του προπονητή και των παικτών του ιστορικού ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λιτοχώρου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα, 22 Ιουλίου, στο γήπεδο «ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ».
            Στη συνάντηση που κύλησε μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας για την πορεία της ομάδας στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής ΕΠΣ Πιερίας, ο προπονητής Νίκος Τσιτσιλίκας, αφού καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές, είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους για τη φετινή δύσκολη προσπάθεια, αλλά και να τους γνωρίσει καλύτερα. Ο κ. Τσιτσιλίκας τόνισε ότι επιθυμεί μια ουσιαστική και ειλικρινή συνεργασία σε αθλητικά πρότυπα με τους ποδοσφαιριστές, ώστε να επιτευχθούν με τον καλύτερο τρόπο οι στόχοι της ομάδας.
            Νωρίτερα ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Κυρίτσης, αφού τόνισε ότι η ομάδα έχει ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό και ότι φιλοδοξία είναι όχι απλώς μια ευπρεπής παρουσία, αλλά κάτι παραπάνω, δεσμεύτηκε για την παροχή κάθε δυνατής στήριξης σε παίκτες και προπονητή, από την πλευρά της διοίκησης.
            Ακολούθησε η πρώτη προπόνηση και ένα αναγνωριστικό δίτερμα. Γίνεται αντιληπτό ότι ο ΑΠΟΛΛΩΝ προχώρησε με σταθερά βήματα στην ολοκλήρωση ενός πολύ καλού ρόστερ και αναμένεται να ανταπεξέλθει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής Πιερίας, βάζοντας μάλιστα και ψηλά τον πήχη.
            Ο προπονητής Νίκος Τσιτσιλίκας, πτυχιούχος Γυμναστικής Ακαδημίας του ΑΠΘ και διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου, έχει προγραμματίσει τους φιλικούς Αγώνες. Ο πρώτος φιλικός θα γίνει εντός την 31 Ιουλίου με τον ΕΘΝΙΚΟ Νέου Κεραμιδίου, ενώ στις εκπλήξεις περιλαμβάνονται αγώνες με νεανικές ομάδες του ΠΑΟΚ και ΑΡΗ Θεσσαλονίκης.

            Να αναφέρουμε ότι πρόεδρος του Συλλόγου είναι ο Χρήστος Κρανιώτης και μέλη του Δ.Σ. οι Απόστολος Τρυπολόγος, Λάζαρος Γαβρής, Άγγελος Κουτρούλας, Χρήστος Κυρίτσης, Απόστολος Βακλαβάς και Νικόλαος Σβάρνας. Αναμένεται, εντός των ημερών, ανακοίνωση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2013 - 2014. Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια, ενισχύοντας έτσι την ομάδα, από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.    

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.