Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24/7 ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ


«Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου»

Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό κατάστημα που εδρεύει στη Τοπική  Κοινότητα Κονταριώτισσας, στις 24.07.2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 μ.μ, βάση των διατάξεων του άρθρου 67 με τίτλο «Σύγκληση του δημοτικού Συμβουλίου» του ν. 3852/2010, για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.
Έγκριση της μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου «Ανόρυξη αρδευτικής γεώτρησης στην Τ.Κ. Κονταριώτισσας (περιοχή Πυξάρι)». (Εισήγηση Νικόλαος Μπονοβόλιας, Προϊστάμενος τεχνικής υπηρεσίας).
2.
Λήψη απόφασης για τροποποίηση εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ. 46 του οικισμού του Λιτοχώρου. (Εισήγηση Νικόλαος Μπονοβόλιας, Προϊστάμενος τεχνικής υπηρεσίας).
3.
Λήψη απόφασης για καθορισμό τέλους σύνδεσης με το δίκτυο αποχέτευσης στη Δ.Ε. Δίου. (Εισήγηση Βροχαρίδης Βασίλειος,  Αντιδήμαρχος).
4.
Τροποποίηση της αριθμ. 130/2011 απόφασης του Δ.Σ. που αφορά στη συγκρότηση επιτροπής για εξέταση περιπτώσεων διαγραφής οφειλών προς το Δήμο. (Εισήγηση Δήμαρχος).
5.
Λήψη απόφασης για παραχώρηση ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ Πιερίας. (Εισήγηση Φαρμάκης Γεώργιος,  Αντιδήμαρχος).
6.
Λήψη απόφασης για εξώδικη τακτοποίηση της συνιδιοκτησίας του Γεωργίου Μπατζέλα του Νικολάου και της Αικατερίνης, που εντάχθηκε στο σχέδιο επέκτασης Λεπτοκαρυάς, με χρηματική αποζημίωση ή με ανταλλαγή ίσης αξίας δημοτικής έκτασης. (Εισήγηση Νούλα Σοφία,  Αντιδήμαρχος).
7.
Ορισμός επιτροπών παραλαβής - αξιολόγησης προμηθειών έτους 2013. (Εισήγηση Φαρμάκης Γεώργιος,  Αντιδήμαρχος).
8.
Ορισμός ορκωτού λογιστή για την αποτίμηση των περιουσιακών στοιχείων του ΧΥΤΑ Λιτοχώρου. (Εισήγηση Βροχαρίδης  Βασίλειος,  Αντιδήμαρχος).
9.
Σύναψη σύμβασης διαδημοτικής συνεργασίας με τη ΔΕΥΑΚ  Κατερίνης για την εκπόνηση μελέτης. (Εισήγηση Δήμαρχος).
10.
Επιστροφή ποσού 30,12€ στον κ. Χρυσόπουλο Απόστολο ως αχρεωστήτως καταβληθέν.  (Εισήγηση  Βροχαρίδης  Βασίλειος,  Αντιδήμαρχος).
11.
Έγκριση της αριθμ. 20/2013 απόφασης της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΟ  για έκδοση εγγυητικής επιστολής. (Εισήγηση Ζουρζούρα Σοφία,  Αντιδήμαρχος).
12.
Έγκριση ισολογισμού οικονομικού έτους 2012 της Δ.Ε.Α.Δ.Ο. Α.Ε. (Εισήγηση Μανωλόπουλος Οδυσσέας, Λογιστής Δ.Ε.Α.Δ.Ο. Α.Ε).


                                                                         
                                                          Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.




                                                                                                   Γιώργος Κωτούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.