Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΟΥΤΑΤΣΙΟΣ: ΑΘΩΟΙ ΟΙ 11 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ


                                     
   
Με πρόταση του εισαγγελέα που τη δέχθηκε ομόφωνα, το δικαστήριο αθώωσε τους 11αγωνιστές της Νότιας Πιερίας, που τους κάθισε στο σκαμνί η πολυεθνική ΑΙΓΑΙΟ ΑΕ, των Μπόμπολα Αλαφούζου, για παρεμπόδιση συγκοινωνιών.!!!
Γνωρίζω ότι, δεν πρέπει και δεν έχω το δικαίωμα να κρίνω δικαστικές αποφάσεις είτε είναι καταδικαστικές είτε αθωωτικές.
Όμως επειδή είμαι ένας από τους πρώτους που αντιστάθηκα με λόγια και με έργα, κατά της απόφασης της Αθηναϊκής κυβέρνησης, να παραδώσει τους κοινόχρηστους δημόσιους δρόμους που κατασκευάστηκαν με τον οβολό του
λαού στην ιδιωτική εταιρία ΑΙΓΑΙΟ ΑΕ. Σήκωσα πολλές φορές τις ,, Μπάρες’’ με τα χέρια μου και διήλθα τα διόδια της Λεπτοκαρυάς, με το υπ’ αρίθ. ΚΝΕ 7679 Ι.Χ. αυτοκίνητο μου χωρίς να πληρώσω το χαράτσι των διοδίων.  
Και ήμουν επίσης από τους πρώτους που συμμετείχα στη ειρηνική διαδήλωση με όλους τους κατοίκους της Νότιας Πιερίας που καταλάβαμε προσωρινά το οδόστρωμα της Εθνικής Οδού. Τον σχολιασμό της δικαστικής απόφασης δεν τον κάνω για να επαινέσω και να συγχαρώ τον εισαγγελέα της έδρας για την αθωωτική του πρόταση, ούτε να χειροκροτήσω το δικαστήριο όπως δίκαια παρατήρησε η κ. Πρόεδρος, όταν αυτό επιχειρήθηκε από το ακροατήριο.
Το κάνω για να δηλώσω υπεύθυνα με την ιδιότητα του π. Δημάρχου ότι, και σήμερα υπάρχουν Τσερτσέτηδες και Ντεγιάννηδες, στη Ελληνική δικαιοσύνη.
 Και να ομολογήσω ακόμη ότι δικαιολογώ την επιθυμία της ΑΙΓΑΙΟ ΑΕ, να διαφυλάξει τα κέρδη της.
Δεν δικαιολογώ όμως την Ελληνική κυβέρνηση, που στο όνομα του Ελληνικού Λαού εκδίδει νόμους και διατάγματα, και τον ταράζει παρά τη μεγάλη φτώχια του, στα χαράτσια και στα διόδια..
 Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι, ΜΟΝΟ με του λαού την πάλη θα δούμε καλύτερες μέρες.

Λιτόχωρο 17 Ιουνίου 2013                                    Νίκος Κουκουτάτσιος.



                                                                            π . Δήμαρχος Λιτοχώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.