Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Αύριο στην Ν. Έφεσο ο ημιτελικός της Προεπιλογής Εθνικής Ομάδας Παίδων












Έφτασαν σήμερα το μεσημέρι στην Κατερίνη  στο Ξενοδοχείο Πλάτων της Κατερινόσκαλας   οι αποστολές της Πρώτης και της Δεύτερης Ζώνης Παίδων που αύριο στις 12 το μεσημέρι θα αγωνιστούν στο Ενωσιακό της Ν. Εφέσου σε αγώνα νοκ άουτ  για τον τελικό της Παρασκευής στο Καραϊσκάκη.    Την ίδια ώρα στην  Αθήνα θα αγωνιστούν οι ομάδες της Τρίτης και Τέταρτης Ζώνης .

Από τον Δήμο Δίου –Ολύμπου  συμμετέχουν οι Μάνος , Παπανικολάου, Καραθάνος και Τσιμπούκας, ενώ από την ΕΠΣ Πιερίας συμμετέχουν συνολικά 6 Παίδες   ( Μελικιάν, Μάνος, Παπανικολάου, Καραθάνος, Τσιμπούκας , Χατζιδήμπας ), από την Βοιωτία 4 , από την Λάρισα 3 , από τη Θεσπρωτία 2, από Ήπειρο 2, από την Άρτα 1 , από την Κέρκυρα 1 και από την Θεσσαλία 1.
Η αποστολή αποτελείται από τους Αλέξιο Κιρικλίδη , Νικόλαο Μελικιάν, Θωμά Καρακώστα, Ηλία Παπανικολάου, Νικόλαο Καραθάνο, Φώτη Μαστακούλη, Ευρυπίδη Μπούρα,  Χρήστο Βλάχο, Κων/νο Χατζιδήμπα, Κων/νο Μάνο, Γεώργιο Αγιώτη, Δονάτο Χήτο, Βασίλειο Ευθυμίου , λάμπρο Βασιλείου, Θωμά Τσιμπούκα, Δημήτριο Μαλάμο, Γεώργιο Λεοντίου, Χρήστο Αλμπάνη, Παναγιώτη Μερεντίτη, Παναγιώτη Τριβιζά. Προπονητές οι  Χρήστος Χασιώτης και Στέλιος Καλαϊτζίδης , ο τελευταίος σήμερα το απόγευμα πραγματοποίησε στο Ενωσιακό την πρώτη προπόνηση των Παίδων.   

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.