Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ



  • Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα του Αρχελάου στο Χάντμπολ για την επάξια άνοδό του στην Α1 Κατηγορία. Εύχομαι να συνεχίσουν να δίνουν μεγάλες αθλητικές στιγμές στην Πιερία και το Χάντμπολ.

  • Συγχαίρω θερμά την αθλητική οικογένεια του Αιγινιακού, διοίκηση, προπονητή, ποδοσφαιριστές που πέτυχαν την επάξιά άνοδό τους στη Β’ Κατηγορία της Super League και εύχομαι η νέα αγωνιστική περίοδος να αποτελέσει την αφετηρία μιας σπουδαίας πορείας.

  • Θερμά συγχαρητήρια στη διοίκηση, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας που πέτυχαν την άνοδό τους στη Γ’ Κατηγορία της Super League. Εύχομαι επιτυχίες και διακρίσεις στη νέα αγωνιστική περίοδο.

  • Συγχαίρω θερμά τις διοικήσεις, τους προπονητές και ποδοσφαιριστές των ομάδων Ελπίδας Ανδρομάχης, Πίνδου Αγιάννη, Αν.Κολινδρού, Αν.Σφενδάμης για την άνοδό τους στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας.
  • Θερμά συγχαίρω επίσης τις ομάδες Δίας Δίου Πύδνας Κίτρους, Διαγόρα Σεβαστής, Δόξα Μοσχοχωρίου για την επάξια ανοδό τους στη Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας.


Κώστας Κουκοδήμος
Βουλευτής Πιερίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.