Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Ο Μανώλης Λιδάκης LIVE στο Μediterranean Village Hotel & Spa.



Ο Μανώλης Λιδάκης LIVE στο Μediterranean Village Hotel & Spa.

Παρασκευή 19 Απριλίου στις 10.30μ.μ.

Την Παρασκευή 19 Απριλίου και ώρα:10.30μμ, στη μουσική σκηνή του Mediterranean Village Hotel & Spa, στην Παραλία Κατερίνης, ο Μανώλης Λιδάκης  θα παρουσιάσει ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα.
  Πόσοι Έλληνες τραγουδιστές θα μπορούσαν πραγματικά να καυχηθούν ότι μπορούν να ερμηνεύσουν το οτιδήποτε; Να αποδώσουν όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής χωρίς ποτέ να ξενίζουν στ’ αυτιά μας; Ίσως αυτός να ήταν ο λόγος που έκανε τον Μανώλη Λιδάκη να ξεχωρίσει από τα πρώτα βήματα της καριέρας του.
  Η εξαιρετική φωνή του συνοδεύεται από τέτοια δύναμη και πάθος που δίνει στην κάθε του ερμηνεία μια απίστευτη αυθεντικότητα. Είναι η φωνή που μιλάει κατευθείαν στην καρδιά μας, είτε ζωντανεύει στα τραγούδια του τον καημό του λαϊκού μας τραγουδιού, είτε τη φλόγα μιας σύγχρονης μπαλάντας, είτε τη λεβεντιά της παραδοσιακής μας μουσικής.
  Αυτή ακριβώς είναι η κεντρική ιδέα του προγράμματος που θα παρουσιάσει στη μουσική σκηνή του Mediterranean Village ο Μανώλης Λιδάκης.
Μια περιήγηση στα 20 χρόνια της μουσικής του καριέρας, σταχυολογώντας ανάμεσα στις πιο δυνατές στιγμές  του ρεπερτορίου του: Από το ονειρικό «Παραμύθι Χωρίς Όνομα» του Μάνου Χατζιδάκι, μέχρι τα Λαϊκά κομμάτια του Άκη Πάνου και του Απόστολου Καλδάρα, και από τον «Ήλιο του Γενάρη» που συνόψιζε το φλερτ του με την ροκ μέσα από συνθέσεις των Κατσιμιχαίων, του Ορφέα Περίδη  και του Παντελή Θαλασσινού μέχρι το νέο του δίσκο «Β’ Ανάγνωση» με τον Σταύρο Ξαρχάκο
Ένας από τους σημαντικότερους 'Έλληνες καλλιτέχνες στη μουσική σκηνή του Mediterranean Village Hotel & Spa, για μια μοναδική παράσταση, την Παρασκευή 19 Απριλίου στις 10.30μμ.


ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 23510 64600

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.