Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Κατασκευή δρόμου από Ν.Παντελεήμονα προς περιοχή «Καλύβια»






ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.», ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΗ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ 

ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΚΟΤΙΝΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες ομαλοποίησης δρόμου που ενώνει τον οικισμό του Ν.Παντελεήμονα με την περιοχή «Καλύβια» Ν.Παντελεήμονα, μήκους τριών χιλιομέτρων περίπου, με προοπτική στο μέλλον να υπάρχει πρόσβαση στη Σκοτίνα και αντίστροφα.
Συγκεκριμένα, σε κάποια σημεία του δρόμου γίνεται διάνοιξη, κατασκευάζονται τεχνικά έργα για τα νερά, γίνεται χαλικόστρωση ενώ έχουν δοθεί και υποσχέσεις από την «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» για ασφαλτόστρωση.
Η εν λόγω εταιρία έχει δώσει σε εργολαβία το έργο ενώ η συμμετοχή του Δ.Δίου-Ολύμπου είναι στην παροχή χαλικιού. Η ανάληψη του έργου από την «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» έγινε μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της οποίας από την πλευρά του δήμου, ζητήθηκε, με έντονη πίεση, η υλοποίηση εργασιών.
Για την πορεία του έργου πραγματοποίησαν επιτόπου επίσκεψη ο αντιδήμαρχος επί των τεχνικών έργων Γιώργος Φαρμάκης, η τοπική αντιδήμαρχος Ανατολικού Ολύμπου, Σοφία Νούλα και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ν.Παντελεήμονα, Παντελής Αντωνόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.