Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΣΟΚ προκαλεί η στενή συνεργασία ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ- ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ στην Προανακριτικη



Το είχε πει άλλωσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ: Θα συνεργαστούμε και με το διάολο για να πάρουμε την εξουσία.
Σχεδόν όλες τις φορές όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν σε δύσκολη θεση τη διευκόλυνε ο  Κασιαδιάρης και το αντίθετο. Η κα Κωνσταντόπουλου  συμπλεει υποστηρίζοντας και ενισχύοντας τον Κασιδιαρη  και ο Κασιδιάρης τη Ζωή.

Έχει μάλιστα ενδιαφέρον ότι η πρώτη βίαιη παρέμβαση του Κασιδιάρη γίνεται όταν ο Β. Βενιζέλος αναφέρεται στον Κ. Βαξεβάνη και ο Κασιδιάρης νιώθει την ανάγκη να παρέμβει και να υποστηρίξει εντόνως τον Κ. Βαξεβάνη. Κάτι που προκάλεσε το σχόλιο του Μ. Βαρβιτσιώτη ο οποίος είπε: «σταματήστε επιτέλους να στηρίζετε έτσι το ΣΥΡΙΖΑ»
Κάποια άλλη στιγμή ο Κασιδιάρης ζητά να την «χαζογελάει» ο Β. Βενιζέλος, όταν είχε πάρει το λόγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Ο Μαρκογιαννάκης ζήτησε να μην κάνει υποδείξεις και να μην διακόπτει ο Κασιδιάρης, για να παρέμβει η Ζωή Κωνσταντοπούλου:
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Επιτρέψτε μου!
Αυτή τη στιγμή γελάει αυτάρεσκα –κι σας γελάτε μαζί του- και…
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ : Για κλάματα είναι αυτά, αλλά τι να κάνω;
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Καλά, θα δούμε. Περί κλαμάτων…
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Τι είναι για κλάματα; Το ότι βγαίνει ο μάρτυρας έξω και κάνει δηλώσεις σας κοινοβουλευτικούς συντάκτες; Αυτά είναι για κλάματα;
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ : Γιατί παρεμβαίνετε;
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Αυτά θεωρείτε ότι είναι για κλάματα;
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος σας Επιτροπής): Γιατί παρεμβαίνετε; Απευθύνθηκα στην κυρία…
Τραμπουκισμούς η κα Κωνσταντοπούλου δεν είδε από τον Κασιαδιάρη, αλλά είδε από τον Μαρκογιαννάκη και τον Βενιζέλο:
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ:  Μ’ αυτόν τον τρόπο δεν θα τραμπουκίζετε κανένα μέλος της Επιτροπής. Τραμπουκισμούς προς μέλη της Επιτροπής δεν θα κάνετε ούτε εσείς ούτε ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος είναι μάρτυρας εδώ.
Λίγο μετά, ο Κασιδιάρης ωρύεται λέγοντας ότι έχει έλλειμμα τεστοστερόνης, ο Β. Βενιζέλος ζήτησε από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να αποσύρει από το φαινόμενο «κοινοβουλευτικής αλητείας». Ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Και κατεβάστε το χέρι! Δεν σου επιτρέπω να μου κουνάς το χέρι!
Ευάγγελος Βενιζέλος: Άντε από εδώ!
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Άντε; Άντε βρε χοντρέ τελείωνε.
Ευάγγελος Βενιζέλος: Φασίστα!
Κάπου εκεί παρενέβη η Ζωή Κωνσταντοπούλου λέγοντας στον Β. Βενιζέλο: Να μην κάνετε χειρονομίες, κύριε Βενιζέλο. Δεν θα κάνετε χειρονομίες στην Επιτροπή! Ούτε θα λέτε «άντε» σε μέλη της Επιτροπής! Και χειρονομίες δεν θα ξανακάνετε.  
Κι όλα αυτά, μετά  το πέταγμα του ποτηριού του Κασιδιάρη προς τον Βενιζέλο και το ρίξιμο της καρέκλας.  Και όταν έγινε αυτό οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν αντέδρασαν.
Την επόμενη ημέρα ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε διαρροές λέγοντας πως ο Βενιζέλος φταίει που προκάλεσε τον Κασιδιάρη για να μην του κάνει ερωτήσεις η Ζωή Κωνσταντοπούλου!
Έχει δίκιο ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ όταν είπε: Αυτή είναι η Δημοκρατία μας που παθαίνει 

ΠΗΓΗ: www.mavrioxia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.