Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΤΟΜΕΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΣΟΚ: ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ.


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΑΓΣΣΕ)

Ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης συναντήθηκε σήμερα, στις 10:00 π.μ., με αντιπροσωπεία της Ανωτάτης Γενικής Συνομοσπονδίας Συνταξιούχων Ελλάδας (ΑΓΣΣΕ). Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Γιώργος Κουτρουμάνης. 

Ο πρόεδρος της ΑΓΣΣΕ Νίκος Μουλίνος, συνεχάρη τον Νίκο Ανδρουλάκη για την ανάληψη των καθηκόντων του και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του. Στη συνέχεια, παρουσίασε εκτενώς τις θέσεις της ΑΓΣΣΕ για την αναγνώριση του θεσμικού ρόλου της Συνομοσπονδίας και την αντιμετώπιση σειράς σημαντικών θεμάτων που απασχολούν τους συνταξιούχους. 

Ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής αναγνώρισε τις θυσίες που υφίστανται οι συνταξιούχοι, «που έχουν προσφέρει πολλά και προσφέρουν ακόμη πολλά στον τόπο», επισημαίνοντας ωστόσο την ανάγκη διαγενεαλογικής δικαιοσύνης. 

Σημείωσε ότι χρειάζεται «μεταρρύθμιση και επανακοινωνικοποίηση του συνδικαλιστικού κινήματος, σε όλα τα επίπεδα, ώστε να εκφράσει πάλι τις πραγματικές ανάγκες των εργαζομένων και των συνταξιούχων». Σχετικά με την ενίσχυση της θεσμικής εκπροσώπησης των συνταξιούχων, ζήτησε από την ηγεσία της ΑΓΣΣΕ να καταθέσει το επόμενο διάστημα συγκεκριμένη, συνθετική πρόταση με πρακτικό περιεχόμενο. «Σε κάθε συνθετική και θεσμική λύση θα είμαστε δίπλα σας», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.