Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

NΑ ΔΟΘΕΙ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΌΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.


Συνάντηση Aντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ με τις πολιτικές ηγεσίες των Υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης και Εργασίας, για το έκτακτο πρόγραμμα ανάσχεσης της ανεργίας 


Σε συνέχεια συμφωνίας του Πρωθυπουργού Α. Σαμαρά με την πρόταση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Οικονομικών με μέλη της Κυβέρνησης προκειμένου να συζητήσουν την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για την ανάσχεση της ανεργίας και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
Συμφωνήθηκε ότι η ανάσχεση της ανεργίας πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα της Κυβέρνησης. Επίσης να προχωρήσουν  προγράμματα που  στοχεύουν σε παροχή εργασίας σε νέους ανέργους, σε ανέργους  άνω των 55 ετών και σε οικογένειες χωρίς εργαζόμενους.
Συμφωνήθηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης να φέρει στην Ε.Ε. το θέμα μεταφοράς πόρων από άλλα ταμεία προς το ΕΚΤ προκειμένου να χρηματοδοτηθούν οι προτάσεις αυτές.
Στην αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ συμμετείχαν οι Φ. Σαχινίδης, Π. Κουκουλόπουλος, Γ. Κουτρουμάνης και Χ. Πρωτόπαπας. Την κυβέρνηση εκπροσώπησαν στην συνάντηση οι  Υπουργοί Οικονομικών, Ι. Στουρνάρας και Χ. Σταϊκούρας, Εργασίας Γ. Βρούτσης και Ν. Παναγιωτόπουλος, Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης και Κ. Βιρβιδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.