Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΟΥΤΑΤΣΙΟΣ: ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ



Τα φασιστοειδή σταγονίδια της Χρυσής Αυγής χτύπησαν και πάλι το σούρουπο της 27ης Μαρτίου του 2013, καταθέτοντας στεφάνι προκαταβολικά για την 31η Μαρτίου 1946, που την θεωρούν ακόμη εθνική γιορτή τοπικής σημασίας, σύμφωνα με το χουντικό βασιλικό διάταγμα 157/1969.
Σαν να μη μας έφταναν οι προκλητικές φιέστες των αποστράτων αξιωματικών της χωροφυλακής που με το πρόσχημα του μνημόσυνου των τότε συναδέλφων τους του μεταβατικού αποσπάσματος, στο οποίο μετείχαν οι κυνηγοί κεφαλών, έρχονται και μας βρίζουν θρασύτατα παραβιάζοντας το νόμο του 1989 «περί άρσεως των συνεπειών του εμφυλίου πολέμου», που έθεσε τέρμα στον ως τότε εθνικό διχασμό. Και τα κάνουν όλα αυτά και σήμερα,  όπου έχει αποδειχτεί περίτρανα ότι οι πολιτικοί πάτρωνες τους που μας κυβέρνησαν όλα αυτά τα μετεμφυλιακά χρόνια και μας κυβερνούν και σήμερα, έχουν ξεπουλήσει τη χώρα μας στους διεθνείς τοκογλύφους εισπράττοντας τα αμαρτωλά αργύρια της προδοσίας τους, τα οποία κατέθεσαν στις τράπεζες του εξωτερικού.
Εσείς, κύριοι απόστρατοι, που εισπράττετε την παχυλή σύνταξή σας από το δημόσιο κουρβανά που τον ενισχύουμε και εμείς οι κομμουνιστές από το υστέρημά μας, δεν έχετε κανένα δικαίωμα να έρχεστε εδώ στο ηρωικό Λιτόχωρο με τις αιώνιες αγωνιστικές παραδόσεις και να μας προκαλείτε με την προκλητική συμπεριφορά σας. Πριν αναγκαστούμε να σας στείλουμε στον εισαγγελέα για την αναμόχλευση των πολιτικών παθών όπως επιτάσσει ο νόμος του 1989 σας λέμε για τελευταία φορά ΝΤΡΟΠΗ σας!
Νίκος Κουκουτάτσιος
Πρώην Δήμαρχος Λιτοχώρου
29 Μαρτίου 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.