Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΖΙΚΑΣ: ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΑΝΟ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ 1.000.000 ΕΥΡΩ.


Κάλεσμα της ΔΕΥΑΑΝΟ Δ.Δίου-Ολύμπου σε οφειλέτες για εξόφληση ή ρύθμιση χρεών


ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ, ΘΑ ΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑΣ

Η Διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.ΑΝ.Ο., κρίνοντας ότι προφανώς οι καταναλωτές - κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Ανατολικού Ολύμπου δεν αντιλήφθηκαν την κρισιμότητα της κατάστασης και την «σημασία» της προηγούμενης ανακοίνωσης, με την οποία τους καλούσε  για την ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους,

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ

ότι δίνεται μια τελευταία παράταση 20 ημερών από την δημοσίευση του παρόντος για την τακτοποίηση των εκκρεμών οφειλών σας, διαφορετικά θα βρεθούμε στη δύσκολη θέση να προχωρήσουμε σε βεβαίωση των οφειλομένων (γεγονός που για τους οφειλέτες συνεπάγεται στέρηση της Φορολογικής Ενημερότητας), σε σφράγιση παροχών και σε λοιπά νόμιμα μέσα προκειμένου να διασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης και την ανταποδοτικότητά της. Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι από 01/01/2014 θα λογίζονται και οι νόμιμες προσαυξήσεις κατά την είσπραξη ληξιπρόθεσμων οφειλών. Πλέον και μετά από αυτήν την τελευταία παράταση, δεν βαρύνει καμία ευθύνη την διοίκηση για το ότι ακολουθήσει από εκεί και έπειτα.

ΚΑΛΕΙΣΤΕ
όσοι έχετε εκκρεμείς οφειλές προς την επιχείρηση, να προσέλθετε για εξόφληση ή ρύθμιση των χρεών στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.ΑΝ.Ο.,  τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.ΑΝ.Ο. Δ. ΔlΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Θεόδωρος Τζίκας


Πληροφορίες: τηλ. 23520 21020, 23520 21021
Φαξ: 23520 21022

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.