Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ Γ.Ε.Λ. ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΛΑΠΠΑ.



\ΝΙΚΟΣ ΛΑΠΠΑΣ:

«ΝΕΑ ΑΡΧΗ – ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ»
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ Γ.Ε.Λ. ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Εκ μέρους όλου του συνδυασμού αισθάνομαι την ανάγκη να δώσω θερμά συγχαρητήρια στον αγαπητό διευθυντή του Γ.Ε.Λ. Κονταριώτισσας, κ. Αθανάσιο Βρακόπουλο, καθώς και στον Γυμναστή – Προπονητή και ταυτόχρονα καλό συνάδελφο στην αυτοδιοίκηση κ. Σάκη Καλαϊτζή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Πιερίας από την ποδοσφαιρική ομάδα του Γ.Ε.Λ. Κονταριώτισσας.

Ακόμη περισσότερα και θερμότερα συγχαρητήρια βέβαια αξίζουν στους πρωταγωνιστές του αγώνα, τους μαθητές – αθλητές, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους κι επέδειξαν «ατσάλινα» νεύρα και «ολύμπια» ψυχραιμία σε έναν τελικό που κρίθηκε στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλντι!
Μακάρι να είναι πάντοτε το ίδιο αγωνιστικοί και ψύχραιμοι στην ζωή τους, εντός κι εκτός γηπέδων, να έχουν την καλύτερη δυνατή πρόοδο και στα μαθήματά τους και να μας δείχνουν συνεχώς με τις επιτυχίες τους – αυτό που λέω πάντα – ότι η ένατη θέση από το τέλος δεν ταιριάζει σε αυτόν τον δήμο!

Θερμά συγχαρητήρια και πάλι!


Για την δημοτική παράταξη
«ΝΕΑ ΑΡΧΗ – ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ»
για τον δήμο Δίου – Ολύμπου
Ο Επικεφαλής,
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘ. ΛΑΠΠΑΣ
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δίου - Ολύμπου      

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.