Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΕΔΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.



ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ
και ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ (Ε. Κ Α. Π.)
Ιπποκράτους 22 & Ναυαρίνου, 106 80  Αθήνα
Τηλ.: 211- 5555010-2103665507
Fax: 2115555975,  email: ekap@pasok.gr
22 Φεβρουαρίου 2013
Προς όλες τις Εφορευτικές Επιτροπές
 των Εκλογικών διαδικασιών της 24ης Φεβρουαρίου 2013

Σύντροφοι, την Κυριακή 24/2/2013 προχωρούμε στις διαδικασίες εκλογής συνέδρων για το 9ο Συνέδριο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. όπως και για το Συνέδριο της Νεολαίας.

Η Ε.ΚΑ.Π. είναι αποφασισμένη να εξασφαλίσει όλους τους κανόνες διαφάνειας και αξιοπιστίας των διαδικασιών.

Όπως μέχρι σήμερα τα πάντα έχουν αναρτηθεί στο Διαδίκτυο έτσι ώστε όλοι να έχουν πρόσβαση και να κρίνουν τα πάντα, έτσι θα συνεχιστεί μέχρι τέλους η διαδικασία.

Επαναλαμβάνεται:
  1. Όλοι οι αριστείνδην σύνεδροι προκειμένου να πιστοποιηθούν και να λάβουν μέρος στις εργασίες του Συνεδρίου πρέπει να έχουν ψηφίσει στις διαδικασίες εκλογής συνέδρων της 24ης Φεβρουαρίου 2013
  2. Για τη διασφάλιση της γνησιότητας της ψήφου, όλοι όσοι ψηφίσουν ή ψηφισθούν θα πρέπει να έχουν πιστοποιηθεί ότι είναι όλοι μέλη ΠΑ.ΣΟ.Κ.
  3. Τα μέλη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ψηφίζουν στις κάλπες των Δήμων:
                     I.    κατοικίας ή
                   II.    που έχουν επαγγελματική έδρα ή
                 III.    που ψηφίζουν στις Βουλευτικές εκλογές
  1. Στη ψηφοφορία θα τηρούνται απόλυτα τα απογραφικά στοιχεία που προβλέπονται στο σχετικό έντυπο (δηλαδή στην κατάσταση ψηφισάντων)
  2. Εάν επιχειρηθεί από οποιονδήποτε η παραβίαση της διαδικασίας με πρόθεση νόθευσης της διαδικασίας, τότε θα ακυρώνεται το αποτέλεσμα και τα ονόματα των εμπλεκομένων αναρτώνται στο διαδίκτυο και διαγράφονται από το ΠΑ.ΣΟ.Κ.
  3. Ιδιαίτερα στις περιπτώσεις διπλοψηφίας κλπ. όλα τα ονόματα όσων ψηφίσουν θα καταχωρηθούν σε ενιαία βάση δεδομένων, θα γίνει ηλεκτρονικός έλεγχος και η τυχόν ανεύρεση τέτοιων περιπτώσεων θα έχει ως αποτέλεσμα πέραν της ακύρωσης των διαδικασιών, την ανάρτηση των ονομάτων στο διαδίκτυο, τη διαγραφή των υπευθύνων από μέλη του ΠΑ.ΣΟ.Κ πέρα των πιθανών νομικών συνεπειών της πλαστογραφίας.
Για την Ε.ΚΑ.Π.
 Ο Πρόεδρος

Γιάννης Σουλαδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.