Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Συστάσεις Βενιζέλου προς νεολαία: ασχοληθείτε και με τον έρωτα, φύγετε από τη μιζέρια!



Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην κατάμεστη από νέους ανθρώπους αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, κήρυξε την έναρξη του Συνεδρίου Νεολαίας και μεταξύ άλλων έκανε συστάσεις προς τους νέους: Μην γεράσετε πριν την ώρα σας, ασχοληθείτε και με τον έρωτα, τους είπε.


«Εσείς, οι νέοι άνθρωποι, πρέπει να φύγετε από τη μιζέρια και τα στερεότυπα των προσωπικών σχέσεων. Πρέπει και στο επίπεδο της προσωπικής συμπεριφοράς να είστε πιο ανοιχτοί.

Σας απασχολεί η πολιτική, η δημοκρατία, το πρόβλημα της ανεργίας, το παραγωγικό μοντέλο της χώρας. Δεν σας απασχολεί ο έρωτας; Ο τρόπος με τον οποίο διαμορφώνονται οι σχέσεις σας;» τους είπε

» Αφήστε τον εαυτό σας να σκεφτεί, αφήστε τον εαυτό σας να στοχαστεί, να νιώσει, να δράσει μέσα στην κοινωνία. Απολαύστε αυτή τη δύναμη της νιότης σας. Μην την υποτάσσετε στις σκοπιμότητες κανενός είδους.» είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη νεολαία!

Και τους αφιέρωσε ένα στίχο: «Λέει ένας ποιητής που εκτιμώ πολύ, ο Τίτος Πατρίκιος, ένα τρίστιχο που θέλω να σας το αφιερώσω: «Όχι από τώρα, είναι πολύ νωρίς για μια γεροντική σοφία». 

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σε πολύ καλή φόρμα το τελευταίο διάστημα, και σαφώς ικανοποιημένος που τελικά έγινε το συνέδριο της νεολαίας, έστειλε μήνυμα και προς τους μεγάλους: «Οι κάποτε νέοι να καταλάβουν ότι τώρα πρέπει να δώσουν τη θέση τους στους ΝΕΟΥΣ νέους, τους πραγματικούς νέους.»

ΠΗΓΗ: www.mavrioxia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.