Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΡΑΦΑΗΛ ΚΟΥΡΔΗΣ ΣΤΟΝ 25ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ.


Συγχαρητήρια του Γυμνασίου Λιτοχώρου στο μαθητή Κουρδή Ραφαήλ



Ο Διευθυντής κ. Μυργιώτης Παναγιώτης και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Γυμνασίου Λιτοχώρου Πιερίας, εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια στο μαθητή της Γ' τάξης του σχολείου, Κουρδή Ραφαήλ-Νικόλαο του Ιωάννη και της Αλεξάνδρας, ο οποίος πέρασε στην Τελική Γ' Φάση του 25ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής.

Ο Ραφαήλ Κουρδής διαγωνίζεται για πρώτη φορά στο Διαγωνισμό Πληροφορικής, καταφέρνοντας να περάσει την Α' Φάση με άριστα (Συνολική Βαθμολογία 100). Συγκαταλέγεται στους 98 μαθητές που πανελλαδικώς διακρίθηκαν με άριστα και είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του Ν. Πιερίας.

Στη Β' Φάση του διαγωνισμού βαθμολογήθηκε επίσης με άριστα (Συνολική βαθμολογία 100) και αποτελεί έναν από τους 21 μαθητές που πανελλαδικώς διακρίθηκαν με άριστα στην κατηγορία των Γυμνασίων. Τα αποτελέσματα είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Διαγωνισμού http://www.pdp.gr
Ο Ραφαήλ Κουρδής θα διαγωνισθεί την ερχόμενη Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013, σε Εργαστήρια της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, συνοδευμένος από τον καθηγητή του κ. Μακροβασίλη Αθανάσιο.

Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.