Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Ο ΝΙΚΟΣ ΛΑΠΠΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ: ΤΕΡΜΑ ΣΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΝΕΑ ΑΡΧΗ – ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ




Το «έγκλημα» που ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια με την υπογραφή της «ληστρικής» σύμβασης εκμετάλλευσης των διοδίων που όριζε ουσιαστικά την περιχαράκωση και απομόνωση της Πιερίας, ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 28\01\2012 με την έναρξη λειτουργίας των πλευρικών διοδίων Λεπτοκαρυάς\Σκοτίνας και των μετωπικών του Αιγινίου!
Εδώ και δύο χρόνια ζητούσαμε συνεχή επαγρύπνηση και λάβαμε πλήθος πρωτοβουλιών για το θέμα αυτό. Μία από αυτές οδήγησε στην σύσταση της διαπαραταξιακής επιτροπής, ενώ η πιο πρόσφατη προκάλεσε την πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής αυτής μετά από 13 μήνες απαξίωσης, απραγίας και προσπάθειας υποβάθμισης του όλου ζητήματος!

Χαιρετίζουμε το γεγονός της έστω και καθυστερημένης μεταστροφής όσων αντιλήφθηκαν, ως φαίνεται, πως αυτοί οι αγώνες δεν είναι ούτε «τσάμπα μαγκιές», ούτε «υποθέσεις χαμένες από χέρι». Άλλωστε κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος, αρκεί να πιστεύεις στο δίκαιο του αγώνα!
Χαιρετίζουμε επίσης την σημερινή αυθόρμητη προσέλευση των μαθητών του Γ.Ε.Λ. Λεπτοκαρυάς που με την φρεσκάδα και την ζωντάνια τους προσέφεραν ξεχωριστό παλμό στη σημερινή διαμαρτυρία δίνοντας ταυτόχρονα το λαμπρότερο παράδειγμα σε όλους τους «μεγάλους» που προτιμούν την απουσία και το «ωχ, αδερφέ»!

Καλούμε:
- Το Δ.Σ. του Δήμου μας στη συνεδρίαση της ερχόμενης Πέμπτης να συζητήσει εκτάκτως το θέμα και να συνταχθεί ομόφωνα με τις προτάσεις – αιτήματα της Δημοτικής Διαπαραταξιακής Επιτροπής δεσμεύοντας την Δημοτική αρχή να αναλάβει ακόμη πιο θερμά κι άμεσα την οργάνωση των επόμενων κινητοποιήσεων στο μέγεθος και στον βαθμό που το έπραξε αντιστοίχως η Δημοτική Αρχή Πύδνας – Κολινδρού!
- Όλους τους συνδημότες μας να αναλογιστούν σοβαρά τις συνέπειες για όλη την περιοχή (άλλωστε, όταν καεί το σπίτι του γείτονα, δεν θα αργήσει η φωτιά να φτάσει και στο δικό σου!) και να προσέλθουν μαζικά, πέρα από κόμματα, παρατάξεις κ.α διαφορές, στις επόμενες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στα πλαίσια ενός κοινού αγώνα για το συμφέρον του τόπου μας!
- Την κυβέρνηση και την παραχωρησιούχο εταιρεία να σταματήσουν άμεσα την λειτουργία των νέων διοδίων στην Πιερία, προχωρώντας επιτέλους σε μία δίκαιη αναπροσαρμογή τιμολογιακής πολιτικής και σε ολοκλήρωση των παράπλευρων οδικών δικτύων!

Δηλώνουμε τέλος την αμέριστη συμπαράστασή μας στους συμπατριώτες μας Πιεριείς που προσήχθησαν για τη διαμαρτυρία τους στα διόδια του Αιγινίου και ζητάμε να αφεθούν άμεσα ελεύθεροι και να μην τους απαγγελθεί καμία κατηγορία! Ας αρχίσει η «σταυροφορία» συλλήψεων από τους πραγματικούς εχθρούς του κράτους και της κοινωνίας μας που είναι οι φοροφυγάδες, καταχραστές κλπ.

ΤΕΡΜΑ ΣΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Για την παράταξη «ΝΕΑ ΑΡΧΗ – ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ»
Ο επικεφαλής ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘ. ΛΑΠΠΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.