Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Ομόφωνο Ψήφισμα του Δ.Σ.Δίου-Ολύμπου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν φυλακίζεται



Οι τελευταίες διώξεις αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού είναι ένα κομμάτι στο παζλ αποδόμησης και υποβάθμισης της Τ.Α. Η στοχοποίηση Δημάρχων, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων που υλοποιούν ομόφωνες αποφάσεις δημοτικού συμβουλίου και βρίσκονται σε πλήρη ταύτιση με την τοπική κοινωνία το μόνο που επιφέρουν είναι εντάσεις και αρνητικές συνέπειες για τον τόπο.
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού  με τα αρμόδια όργανά του που είναι ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος εκφράζοντας την αγωνία αλλά και την αγανάκτηση των κατοίκων όχι μόνο του Δήμου του αλλά και της Πιερίας γενικότερα έπραξε το αυτονόητο. Υπερασπίστηκε του δικαιώματος επιβίωσης της περιοχής και των κατοίκων της.
Καλούμε την κυβέρνηση να πάψει τις διώξεις και να προχωρήσει σε ένα γόνιμο διάλογο με τους ανθρώπους της Πιερίας. Να σκύψει πάνω από τα προβλήματα του Νομού και να τερματίσει την υφιστάμενη πολιτική στο θέμα των διοδίων, που οδηγούν το Νομό Πιερίας σε έναν αποκλεισμένο Νομό, τερματίζοντας έτσι και καταστάσεις που προκαλούν οριακές εντάσεις και γεγονότα.
Ως Δημοτικό Συμβούλιο του Δ.Δίου-Ολύμπου εκφράζουμε ομόφωνα την συμπαράστασή μας σε όσους διώκονται επιτελώντας το χρέος τους και δηλώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα τους σε κάθε δίκαιο αγώνα τους.
Λιτόχωρο 30 Ιανουαρίου 2013
ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.