Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

«Αφετηρία», η πρώτη φετινή εκπομπή του Ανδρέα Γαλανού στην ΕΓΝΑΤΙΑ-TV.


ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/11 ΣΤΙΣ 9.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25/11 ΣΤΗ 1.00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ 

* ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: «ΕΥΡΩ Ή ΔΡΑΧΜΗ;», ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. 

* ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΛΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΔΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 9.00 το βράδυ παρουσιάζεται στην ΕΓΝΑΤΙΑ-TV η πρώτη φετινή τηλεοπτική εκπομπή του δημοσιογράφου Ανδρέα Γαλανού, «Αφετηρία» (σε μαγνητοσκόπηση).
Θέμα της εκπομπής είναι: «Η Ελλάδα μπροστά σε κρίσιμο σταυροδρόμι – Ευρώ ή Δραχμή»;
Παρουσιάζονται δηλώσεις των οικονομολόγων Ιάκωβου Μπρουσκέλη, Σωτήρη Γκούνα, Ξενοφώντα Μπαραλιάκου και Γιώργου Αθανασίου, όπως επίσης και του προέδρου της συνεταιριστικής τράπεζας Πιερίας, Νίκου Μηλιώτη.
Στην ίδια εκπομπή καταθέτει την άποψή του ο τ. βουλευτής Πιερίας, Γιώργος Τερζόπουλος, καθώς επίσης μια μικρή αναφορά κάνει και ένας συμπολίτης μας, ο Γιώργος Παραστατίδης.

Η ΕΚΠΟΜΠΗ «ΑΦΕΤΗΡΙΑ»
Η «Αφετηρία» είναι μια ενημερωτική εκπομπή της ΕΓΝΑΤΙΑΣ-TV που σχεδιάστηκε για να παρουσιάζει θέματα οικονομικά, κοινωνικά, πολιτιστικά, ιστορικά, περιβαλλοντικά, εθνικά κ.ά. Είναι μια καινούργια σειρά εβδομαδιαίων εκπομπών οι οποίες, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα ολοκληρωθούν τον Μάιο του 2013.
Πρόκειται για μια σειρά διαδρομών που αρχίζουν να γίνονται με όχημα την ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και με συνεπιβάτες όχι μόνο τους καλεσμένους της εκπομπής αλλά και κάθε σκεπτόμενο τηλεθεατή. Οι διαδρομές αυτές δεν έχουν κομματικό ή πολυκομματικό χαρακτήρα, διότι, απλούστατα, τον παρουσιαστή δεν τον ενδιαφέρουν οι κομματικές λογικές. Τον ενδιαφέρει η Ελλάδα, εν μέσω κρίσης, το μέλλον της, το μέλλον όλων…
Στη θέση του οδηγού αυτών των διαδρομών είναι ο δημοσιογράφος Ανδρέας Γαλανός, παρουσιαστής της εκπομπής. Το τηλεοπτικό δρομολόγιο ξεκινά κάθε Παρασκευή βράδυ στις 9.00 και τερματίζει μια ώρα μετά.
Η ίδια εκπομπή επαναλαμβάνεται στη 1.00 το μεσημέρι κάθε Κυριακή, για εκείνους που ήθελαν αλλά δεν πρόλαβαν να τη δουν ή για εκείνους που την είδαν αλλά θέλουν να …εμπεδώσουν (αν υπάρχουν τέτοιοι τηλεθεατές…).
Η πρώτη εκπομπή έχει και τις ατέλειές της για τις οποίες ζητείται προκαταβολικά η επιείκεια των τηλεθεατών. Η βελτίωση, άλλωστε, μπορεί να προέλθει μόνο μέσα από συνεχή και επίπονη προσπάθεια.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Η μουσική στους τίτλους της εκπομπής (σύνθεση και εκτέλεση) είναι μια ευγενική προσφορά του Γιώργου Μπελογιάννη και της Μαρίας Φωτοπούλου, στους οποίους αποδίδονται θερμές ευχαριστίες.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες πρέπει να αποδοθούν και στον Αλέξη Δρούγκα αλλά και στον γιο του, για την επίσης ευγενική τους προσφορά να πραγματοποιηθούν στο επαγγελματικό τους στούντιο, στη Νέα Έφεσο Δ.Δίου-Ολύμπου, οι μουσικές ηχογραφήσεις.
Ευχαριστίες, τέλος, και προς όλους τους συντελεστές αυτής της τηλεοπτικής παραγωγής, όπως επίσης και στον Ηλία Ερμείδη, ο οποίος έχει αναλάβει την τηλεοπτική σκηνοθεσία και το μοντάζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.