Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

O ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ Live στην Πιερία: Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει!




  1. Στο Μediterranean Village Hotel & Spa.
    Παρασκευή 30 Νοεμβρίου στις 9.30μμ.


Για πενήντα  χρόνια υπάρχει στα μουσικά δρώμενα αυτού του
τόπου, δημιουργεί και τραγουδά, με μεγάλη επιτυχία. Με ένα τρόπο ξεχωριστό - μ’ εκείνη την ιδιαίτερη «βραχνάδα» στη φωνή του - όταν βρίσκεται απέναντι στο κοινό επικοινωνεί μ’ έναν μοναδικό τρόπο μαζί του.  Με το άκουσμα των στίχων «Σπουδαίοι άνθρωποι  αλλά,  η μοναξιά τους παγώνει, πηγαίνουνε στο σινεμά, για να μη νοιώθουνε μόνοι...» λίγοι – έως ελάχιστοι- είναι εκείνοι που δεν αναγνωρίζουν τον ιδανικό ερμηνευτή τους! 
Όλοι όμως θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από τη σκηνή του Μediterranean Village Hotel & Spa, στην Παραλία Κατερίνης, την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, τον μοναδικό  Κώστα Χατζή. Με μια συναυλία που φέρει τον τίτλο «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει». 
Ο Κώστας Χατζής είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Με την κιθάρα και την ιδιότυπη φωνή του ήταν ουσιαστικά ο πρώτος που τραγούδησε μπαλάντες με κοινωνικό περιεχόμενο.  Πολλά τραγούδια του έχουν μείνει κλασικά: «Απ’ τ’ αεροπλάνο», «Σπουδαίοι άνθρωποι, αλλά…», «Ο Στρατής», «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει», «Δε βαριέσαι αδερφέ», «Κι ύστερα» , «Η αγάπη όλα τα υπομένει» και τόσα άλλα! 
Μετά την μεγάλη επιτυχία και τη θερμή υποδοχή του κοινού που εισέπραξε το καλοκαίρι, ο Κώστας Χατζής ανεβαίνει στη σκηνή του Μediterranean Village Hotel & Spa, στην Παραλία Κατερίνης, την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου και ώρα: 9.30μμ, για να παρουσιάσει ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι μέσα από τη λυρικότητα και την ευαισθησία των στίχων και της μουσικής των τραγουδιών, που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή. Μαζί του θα τραγουδήσουν η Μαρία Αλεξίου και η Αντωνία Χατζίδη. Την ορχήστρα διευθύνει ο μαέστρος Γιώργος Παγιάτης.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 23510 64600
EΙΣΟΔΟΣ: 12€

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.