Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ





Η Συντονιστική Επιτροπή πληροφορήθηκε από τους Δημοτικούς Συμβούλους-μέλη της (κ. Κουρίτα και κ. Λάππα) ότι ο ειδικός συνεργάτης του Δήμου, ο επιφορτισμένος με τα καθήκοντα του Γραφείου Τύπου, έστειλε σε ηλεκτρονική μορφή ενημερωτικό υλικό σχετικό με το θέμα της απόθεσης βιομηχανικών αποβλήτων στο λατομείο Λιτοχώρου, ήτοι συνέντευξη του εδαφολόγου καθηγητή, Δημ. Αλιφραγκή, μετά το πρόσφατο Εδαφολογικό Συνέδριο της Θεσσαλονίκης.

Το ίδιο κείμενο έχει ήδη δημοσιευτεί σε τοπικά bloggs. Και στις δυο περιπτώσεις (του e-mail που έστειλε ο συνεργάτης του Δήμου και των δημοσιεύσεων) υπάρχει η εξής παράλειψη: δεν σημειώνεται πουθενά, ούτε το όνομα του συντάκτη του κειμένου, ούτε του ενεργούντα τη συνέντευξη (στο κείμενο υπάρχει μόνο το «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ»), αν αυτοί είναι δυο διαφορετικά πρόσωπα. Το κείμενο πάντως που στάλθηκε στους Δημοτικούς Συμβούλους είναι πανομοιότυπο με αυτό που δημοσιεύτηκε στο Διαδίκτυο, ίσως και αλλού.

Παρακαλούμε τον όποιο αρμόδιο του Δήμου Δίου – Ολύμπου να μας ενημερώσει άμεσα και δημόσια

Α. ποιος είναι ο συντάκτης του κειμένου/ενεργών τη συνέντευξη και
Β. με ποια αρμοδιότητα ο συγκεκριμένος αποστολέας του e-mail πήρε την πρωτοβουλία να το στείλει στα μέλη του  Δημοτικού Συμβουλίου και που αποσκοπεί;   


Συντονιστική Επιτροπή κατά της απόθεσης
βιομηχανικών αποβλήτων στο λατομείο Λιτοχώρου

apovlhtastop@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.