Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΨΗΣ.

1 σχόλιο :

  1. Τι το κλίμα, τι οι ομορφιές... περδίκια θα γίνουν οι αλλοδαποί άρρωστοι!!!
    Άμα συμπέσουν μάλιστα σε μια βδομάδα ο στρατός να έχει βολή και τα ελικόπτερα να ρθουν για καμιά άσκηση με πραγματικά πυρά και κανας αγώνας moto cross να συμπληρώσει την τελειότητα, όχι μόνο θα γιατρευτούν, αλλα θα τρέχουν οι τραυματίες σαν τον Μπόλτ και να μας στείλουν κι άλλους να δουν το θαύμα.
    Απο δω το χεις απο κει το χεις όλο στο ιδιωτικόπαράξενοσυμφεροντολογικό καταλήγεις κ. Ντινάκη... Μη σταματάς, αυτό μια μέρα σίγουρα θα σε κανει βουλευτή.
    Και μεις θα περιμένουμε τον επόμενο πολιτικάντη να κατεβάσει καμιά ιδέα πιο... λαϊκοστροφη. Πχ κανα συνεταιρισμό ανεργων που θα συλλέγει όλα αυτά τα υλικά που τώρα μένουν να σαπίζουν για να γίνουν πέλετ να χει και ο ανεργος δουλεια και ο φτωχος καύσιμα που σε λιγο δεν θα μεινει δασος σ ολα τα Βαλκάνια.
    Διοτι ΣΔΙΤ κ. Ντινάκη δεν σημαίνει σύμπραξη του Δημοσίου ΜΟΝΟ με πλούσιους και ύποπτους που ζητάνε γη (και υδωρ). Συμπραξη Δημοσίου και ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ Τομεα κ. Ντινάκη συμπεριλαμβάνει όλους τους ιδιώτες. Εσεις απ αυτο το σύνολο αντιλαμβάνεστε μόνο τους επιχειρηματίες. να το κοιτάξετε...γιατί ακόμα είστε ΠΑΣΟΚ, δηλαδή ...σοσιαλιστής (ΒΙΚΙΛΕΞΙΚΟ: αυτός που ασπάζεται την ιδεολογία του σοσιαλισμού/http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82).
    Καληνύχτα και καλα χριστουγεννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.