Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Τσίτα τα νεύρα των εκδοτικών συγκροτημάτων! Γιατί άραγε;

{blackadder} {18/11/2012}
Τσίτα τα νεύρα των εκδοτικών συγκροτημάτων! Γιατί άραγε; 

Πλέον τα εκδοτικά συγκροτήματα δεν θα μπορούν να απειλούν αρχηγούς κομμάτων και Πρωθυπουργούς ώστε να μεσολαβήσουν στις τράπεζες και να πάρουν δάνεια. Ο σκληρός πυρήνας του πιο διεφθαρμένου πελατειακού συστήματος τινάζεται στον αέρα.
Κι έτσι τα ΜΜΕ το γυρνάνε αντιμνημονιακά ! Μέχρι και ως Γ' Ράιχ βλέπουν την τρόικα να κάνει μπίζνες!

Τζάμπα πήγε η ομοθυμαδόν υποστήριξη σε Σαμαρά,το γελοίο φλερτ με Τσίπρα και την πανταχοθεν επίθεση στο ΠΑΣΟΚ επί μήνες! Την πατήσανε !!!




Παπαδημούλης:Ποτέ δεν είπαμε ότι οι στόχοι μας είναι πραγματοποιήσιμοι

«Ποτέ δεν ισχυριστήκαμε ότι θα πατήσουμε ένα κουμπί και θα ξαναγυρίσουν τα πράγματα εκεί που ήταν το 2008 ή το 2009» δηλώνει!!! Μάλλον δεν παρακολουθεί τις δηλώσεις του αρχηγού του ο κ. Παπαδημούλης.
Διότιο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε κατηγορηματικά πως με ένα νόμο και ένα άρθρο θα επαναφέρει τους μισθούς και τις συντάξεις, και πως με έναν άλλο νόμο ενός άρθρου να καταργήσει όλα τα μνημόνια και τα μέτρα λιτότητας, μόλις γίνει Πρωθυπουργός!



Υπάρχουν δύο Γιάννης Πρετεντέρης στο Βήμα;;;

Αν δεν υπάρχουν δύο.. τότε φταίνε ... τα γενόσημα! Ο Γιάννης Πρετεντέρης που με τα συμβατικά φάρμακα ήταν πιο μνημονιακός από το μνημόνιο, με τα γενόσημα φάρμακα … έγινε αντιμνημονιακότερος και του Καμμένου! Γράφει σήμερα στο Βήμα στο άρθρο "Στην κοσμάρα τους" : «Η τρόικα και το επιτελείο της κυβέρνησης λειτουργούν για λογαριασμό των τραπεζών και των ασφαλιστικών εταιρειών»
Μάλιστα ο κ. Πρετεντέρης τάσσεται και υπέρ των λίγων μικρο-ομολογιούχων που προπηλάκισαν τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τον κ. Σαχινίδη παρά το ότι το Σωματείο τους καταδίκασε αυτή την πράξη διότι λύση υπάρχει απλά οι συγκεκριμένοι δεν θέλουν να την εφαρμόσουν.

Βενιζέλος: Αποσιωπά γεγονότα και παραπλανά τον αναγνώστη ο Γ. Πρετεντέρης

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με άρθρο του «Η αλήθεια για το ζήτημα των ομολογιούχων» που δημοσιεύεται στο προσωπικό τουsite απαντά σκληρά στο Γ. Πρετεντέρη και στο άρθρο του «Στην κοσμάρα τους!» που δημοσιεύεται στο Βήμα.
«Ο κ. Γιάννης Πρετεντέρης δικαιολογεί απολύτως τον τρόπο με τον οποίο μικρή ομάδα προσώπων που κατείχαν ομόλογα του ελληνικού δημοσίου παρεμπόδισαν, με την άσκηση βίας, την είσοδο αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ στο κτίριο της ΤτΕ το απόγευμα της Τετάρτης 14.11.» γράφει και τονίζει πως αυτός ο τρόπος δημοσιογραφικής προσέγγισης είναι απόλυτος και απλουστευτικός.









Η Μαύρη Οχιά με χαρά φιλοξενεί άρθρα σας στη σελίδα Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.