Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2/12 Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.



PROSKLHSH_A.P._02.12.12_IMPERIAL_THESSALONIKH

Η Αριστερή Πρωτοβουλία συγκαλεί Σύσκεψη Στελεχών του ΠΑ.ΣΟ.Κ την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου  στη Θεσσαλονίκη, στις 10 το πρωί στο ξενοδοχείο Imperial.

Στην κρισιμότερη καμπή της σύγχρονης ιστορίας της χώρας, αλλά και του ΠΑ.ΣΟ.Κ, η Αριστερή Πρωτοβουλία συνεχίζει τις διαδικασίες διαλόγου, προβληματισμού και κατάθεσης προτάσεων για την επόμενη ημέρα.

Πιστεύοντας ότι η δημοκρατική παράταξη αποτελεί την κρίσιμη και απολύτως απαραίτητη παράμετρο για την πορεία της χώρας, μετατρέπουμε την αγωνία, τον προβληματισμό και την απογοήτευση, σε δύναμη ανατροπής των πολιτικών και κοινωνικών δεδομένων που οδηγούν στην απαξίωσή της.

Αναζητούμε τις πολιτικές που θα επαναφέρουν το ΠΑ.ΣΟ.Κ στο δρόμο των αξιών και των οραμάτων μας, στην επανατοποθέτησή του στον προοδευτικό πολιτικό χάρτη.

Δημιουργούμε τις ικανές συνθήκες προκειμένου να αναστρέψουμε την καθοδική του πορεία, την αποκοπή του από τις ζωντανές και προοδευτικές κοινωνικές δυνάμεις, την μετατροπή του σε ένα νεοσυντηρητικό σχηματισμό.

Συζητούμε, προτείνουμε και καλούμαστε να συμφωνήσουμε σε ένα προοδευτικό σχέδιο εξόδου από την κρίση, για μια Ελλάδα χωρίς μνημόνια και εξαρτήσεις, για ένα ΠΑ.ΣΟ.Κ δύναμη Αλλαγής και ριζοσπαστισμού, σύμμαχο και όχι αντίπαλο της κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.