Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Εποικοδομητική χαρακτήρισε ο Αθανάσιος Τζήμας τη συνάντηση με τον Γενικό Δ/ντή της International Life!!



Στην σημερινή συνάντηση με τον Γεώργιο Κυριακάκη Γενικό Δ/ντή αναπτύχθηκαν πολλά θέματα και οι πρακτικές πώλησης για όλα τα ασφαλιστικά προϊόντα ενόψει των ΝΕΩΝ δεδομένων!!!!

- Νέα προϊόντα κλάδου Ζωής, Σύνταξης και Υγείας. (Τα χαρακτηριστικά των νέων συνταξιοδοτικών προγραμμάτων, εγγυημένες αποδόσεις ή επενδυτικό ρίσκο, επιλογές και δυνατότητες στην λήξη, εναλλακτικές προτάσεις, προγράμματα υγείας, οι νέες τάσεις, ισόβια ή ετησίως ανανεούμενα προγράμματα, σχέσεις με ταμεία κοινωνικής ασφάλισης και συνεργαζόμενα νοσοκομεία, συνδρομητικά και εκπτωτικά προγράμματα).

- Νέα προϊόντα ασφάλισης ιδιωτικής περιουσίας, επαγγελματικών ευθυνών και νομικής προστασίας. (Περιουσία, κατοικία, επιχείρηση, σκάφη κ.α., αυτοκίνητο, αστικές ευθύνες).

- Η συμβολή της ασφάλισης στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων: Ευκαιρίες και Προβλήματα.

● Περίοδος Αποζημίωσης
● Συντελεστής Μικτού Κέρδους
● Απώλεια Πω
λήσεων
● Απώλεια Μικτού Κέρδους
● Αύξηση Σταθερών Εξόδων και Πρόσθετα Έξοδα
● Εξοικονόμηση Σταθερών Εξόδων
Αντικείμενο ασφάλισης και προϋποθέσεις ενεργοποίησης συμβολαίου
● Ασφαλισμένο κεφάλαιο
● Μικτό κέρδος
● Αυξημένο κόστος εργασίας
● Συντελεστής μικτού κέρδους
● Περίοδος αποζημίωσης

 
Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν τα ζητήματα της όλο και μεγαλύτερης ανάπτυξης της εταιρίας στην περιοχή και όχι μόνο.Όπως δήλωσε ο κ. Γεώργιος Κυριακάκης Γενικός Δ/ντής, μετά το τέλος της συνάντησης, διαπιστώθηκε ότι υπάρχει πεδίο συνεργασίας δια μέσω του Αθανασίου Τζήμα μεταξύ πολλών ΝΕΩΝ συνεργατών μαζί με τους οποίους είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε σκληρά για την άμεση μεγαλύτερη άνοδο της εταιρείας στην περιοχή σε συνδυασμό με την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.