Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Δωρεάν μαστογραφίες και ημερίδα για τον καρκίνο του μαστού, στον Δ.Δίου-Ολύμπου.


ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/10/2012 ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «Δ.ΠΑΣΧΑΛΗΣ». 


* ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΟΥΠΟΝΙ ΓΙΑ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 

* ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Ημερίδα με θέμα: «Καρκίνος του Μαστού – Πρόληψη και Αντιμετώπιση», με τη συμμετοχή ειδικών επιστημόνων που θα κάνουν σχετικές εισηγήσεις αλλά θα έχουν και συζήτηση με το κοινό, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012, στις 7.00 το απόγευμα, στο πρώην δημαρχείο Δίου, στην Κονταριώτισσα.
Μετά το πέρας της ημερίδας, οι γυναίκες που τις προηγούμενες ημέρες είχαν επικοινωνήσει με τον Δ.Δίου-Ολύμπου για δωρεάν μαστογραφίες, θα παραλαμβάνουν από ένα κουπόνι με το οποίο θα έχουν την ευκαιρία να μεταβούν σε διαγνωστικό κέντρο στην Κατερίνη για να κάνουν δωρεάν μαστογραφίες. Τα έξοδα θα τα καλύψει το Ίδρυμα «Διονύσης Πασχάλης».
Τόσο η ημερίδα όσο και οι δωρεάν μαστογραφίες γίνονται στο πλαίσιο του προγράμματος εξετάσεων «Βοήθεια στον Συνάνθρωπο» και είναι μια δημιουργία και προσφορά του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Διονύσης Πασχάλης», σε συνεργασία με τον Δ.Δίου-Ολύμπου.
Το ίδρυμα, με τον τρόπο αυτό, εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους πάσχοντες και στις ευπαθείς ομάδες της ελληνικής κοινωνίας, ιδίως τώρα εν μέσω οικονομικής κρίσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.