Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΜΙΑ ΠΑΛΑΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ blog neaolympos ΠΡΟΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

 



Ερώτηση βουλευτών της Ν.Δ. μεταξύ των οποίων ο βουλευτής Πιερίας Κ.Κουκοδήμος προς τον υπουργό Εσωτερικών



Την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων σε στέγες σχολικών ή άλλων δημοτικών κτιρίων που πληρούν τις προδιαγραφές ζητούν 25 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον Βουλευτή Πέλλας κ. Ιορδάνη Τζαμτζή με ερώτηση τους προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ευρυπίδη Στυλιανίδη.
Ο κ. Τζαμτζής μαζί με τους συναδέλφους Βουλευτές κ.κ. Ελένη Μακρή – Θεοδώρου, Βλαχογιάννη Ηλία, Κλειτσιώτη Κωνσταντίνο, Σκρέκα Κωνσνταντίνο, Βλαχβεη Μενέλαο, Κέλλα Χρήστος, Καραμανλή Άννα, Χριστογιάννη Δημήτριο, Κεφαλογιάννη Ιωάννη, Μαρίνο Ανδρέα, Κωνσταντινίδη Στάθη, Σταμενίτη Διονύση, Σκονδρά Ασημίνα, Σολδάτο Θεόδωρο, Αντωνίου Μαρία, Παπαδόπουλο Μιχάλη, Ορφανό Γεώργιο, Κοντογεωργο Κώσταντίνο, Αναστασιάδη Σάββα, Σενετάκη Μαξιμο, Καράμπελα Γιάννη, Κόλλια Κωνσταντίνο, Κουκοδήμο Κωνσταντίνο, ζητούν από τον αρμόδιο Υπουργό να υπάρξει μέριμνα χρηματοδότησης μέσω προγραμμάτων για αυτά τα επενδυτικά έργα, καθώς αποτελούν μια κερδοφόρα επένδυση όπου θα επιτρέψει την εξοικονόμηση αρκετών χρημάτων στους Δήμους της χώρας. Οι Βουλευτές στην ερώτηση τους προς τον κ. Στυλιανίδη αναφέρουν τα εξής:
«Κύριε Υπουργέ,
Η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων σε στέγες σχολικών ή άλλων δημοτικών κτιρίων που πληρούν τις προδιαγραφές, θα επιτρέψει στους Δήμους της χώρας, να εξοικονομούν αρκετά χρήματα. Όμως, με τις περικοπές κονδυλίων λόγω δημοσιονομικής προσαρμογής, οι Δήμοι της χώρας δεν είναι σε θέση να καλύψουν οικονομικά αυτή την κερδοφόρα επένδυση. Προτείνουμε κάποια χρήματα από το ΕΣΠΑ ή άλλο πρόγραμμα να δοθούν για την υλοποίηση αυτών των επενδυτικών έργων.
Ερωτάσθε κ. Υπουργέ
α) Υπάρχει πρόβλεψη να χρηματοδοτηθούν οι Δήμοι για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων στις στέγες σχολικών κτιρίων;
β) Θα υπάρξουν προγράμματα χρηματοδότησης για αυτές τις επενδύσεις;»


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.