Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διημερίδα από την "Τρούφα Πιερία" ΠΗΓΗ: http://kontariotissa.blogspot.gr





Η διημερίδα ξεκίνησε όπως είχε προγραμματιστή το Σαββάτο βράδυ στο ξενοδοχείο "Orfeas Blue Resort" όπου η σύμβουλος καλλιέργειας Τρούφας κ. Ελευθερία Τζιάτζιου και ο έμπειρος τρουφοσυλλέκτης και τρουφοπαραγωγός κ. Βασίλης Γουλάντας αποκάλυψαν όλα τα μυστικά της τρούφας.



Οι ενδιαφερόμενοι του σεμιναρίου αφού ακούσανε με προσοχή τους δύο ομιλητές είχανε την ευκαιρία να ρωτήσουν και να καλύψουν όλες της απορίες που τους είχαν απομείνει.
Κάπου εδώ ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα της διημερίδας η οποία είχε αρκετή θεωρεία, απαραίτητη βέβαια για την κατανόηση της δεύτερης ημέρας η οποία περιείχε την πρακτική πλευρά του σεμιναρίου.
Η δεύτερη ημέρα ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής. Η κ. Ελευθερία Τζιάτζιου και ο κ. Βασίλης Γουλάντας μετατρέψανε της θεωρίες του Σαββάτου σε πράξεις και έδειξαν ποιοί βιότοποι είναι κατάλληλη για την εύρεση της άγριας Τρούφας και πως την βρίσκουμε με την βοήθεια ειδικών εκπαιδευμένων σκυλιών. Όλοι οι συμμετέχοντες έμειναν έκπληκτοι από το αποτέλεσμα της ομάδας.
Τέλος, μετά από το επιτυχημένο κυνήγι της άγριας Τρούφας το σεμινάριο πέρασε στην ίσος ποιό απολαυστικό κομμάτι της διημερίδας. Το σεμινάριο έκλεισε με ένα βιολογικό γεύμα στο Koukos Inn γεμάτο με αρώματα άγριας Τρούφας.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.