Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΟΥΡΙΤΑ



Διαπιστώνουμε ότι με μεγάλη ευκολία  στα δελτία τύπου του Δήμου Δίου-Ολύμπου  στρογγυλεύονται  ή αποσιωπούνται  οι τοποθετήσεις της εκπροσώπου της  Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δ.Σ.
Συγκεκριμένα στη συνεδρίαση που έγινε στις 20-9-2012, αναφορικά με  το εκτός ημερησίας θέμα: «της έκδοσης ψηφίσματος για τις ενέργειες της Τοπικής  Κοινότητας Νέας Εφέσου να προσαρτηθεί στο Δήμο Κατερίνης»  η τοποθέτηση–πρόταση ήταν συγκεκριμένη και σαφής. «Οι συνδημότες μας είτε στο Δήμο Δίου-Ολύμπου είτε στο Δήμο Κατερίνης θα έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά με την αύξηση της τοπικής φορολογίας, την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών και την ταυτόχρονη υποβάθμισή τους, την αφαίρεση όλων των δικαιωμάτων τους. Αντιπροτάθηκε επίσης η  έκδοση ψηφίσματος ενάντια στον Καλλικράτη που είναι η  ταφόπλακα της Τοπικής Διοίκησης». Τέλος, ουδέποτε συμφώνησα με την εισήγηση του Δημάρχου να καλεστεί για τις εκδηλώσεις  της επετείου της Επανάστασης του Ολύμπου, ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων και Πάσης Αλβανίας, Αναστάσιος και  να ανακηρυχθεί μάλιστα  επίτιμος δημότης του Δήμου...
Ο εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου του Δήμου Δίου-Ολύμπου δεν έχει δικαίωμα να προσανατολίζει την γνώμη των «τηλεθεατών», και να διαμορφώνει όπως ο ίδιος νομίζει την εικόνα, και κατά επέκταση την ουσία της συζήτησης μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβούλιου. Οι θέσεις και οι προτάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι καθαρές και ξάστερες και όποια προσπάθεια παραποίησης ή αποσιώπησης τους θα πέσει στο κενό.


Για τη Λαϊκή Συσπείρωση Δίου-Ολύμπου
Η δημοτική σύμβουλος
Κατερίνα Κουρίτα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.