Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Επίσκεψη του Ταξίαρχου Νικόλαου Γρυλλάκη στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας


Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, πραγματοποίησαν ο  απερχόμενος Αν. Στρατιωτικός Διοικητής Φρουράς Ν.Πιερίας, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Βασιλειάδης και ο νέος Διοικητής, Ταξίαρχος Νικόλαος Γρυλλάκης, την Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, συνεχάρει το νέο Διοικητή για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε να έχει υγεία, δύναμη και μια αποδοτική θητεία.

Η Σοφία Μαυρίδου τόνισε ότι προσβλέπει σε μια αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία  και διαβεβαίωσε τον κ. Γρυλλάκη,  ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θα είναι στο πλευρό του στο μέτρο του δυνατού.  Την ίδια ώρα ευχαρίστησε τον κ. Βασιλειάδη για την άψογη  συνεργασία  που είχαν και του ευχήθηκε υγεία, καλή και επιτυχημένη συνέχεια.

Ο νέος Διοικητής  ευχαρίστησε  την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τη συνάντηση και ευχήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν καλή συνεργασία με κύριο γνώμονα το καλό του κοινωνικού συνόλου και της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.