Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

ΕΝΤΟΝΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΛΑΠΠΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.






Από την μία έως την άλλη άκρη του δήμου μας κινήθηκε το τελευταίο διάστημα ο Νίκος Λάππας μαζί με μέλη του συνδυασμού "Νέα Αρχή - Νέα Ελπίδα". Έτσι, αφού κατά τον τελευταίο μήνα τίμησε όλες τις ιερές πανήγυρεις και πνευματικές εκδηλώσεις σε Καρίτσα, Λιτόχωρο, Δίον, Κονταριώτισσα και Παντελεήμονα, πρόσφατα βρέθηκε, για διαφορετικούς λόγους, σε άλλα δύο δημοτικά διαμερίσματα:
Στη Βροντού, όπου άμεσα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα παραγωγών και κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι του διατύπωσαν τα παράπονα και τις ανησυχίες τους για την απογοητευτική κατάσταση που συνεχίζει να υπάρχει με τα σκουπίδια και την άρδευση - παρά τις διαβεβαιώσεις της δημ. αρχής ότι όλα έχουν μπει σε τάξη.
Στον Πλαταμώνα, όπου παραβρέθηκε στην εκδήλωση του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Πλαταμώνα "Μεταμόρφωση στο κύμα". Εκεί είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και "να τα πει" όχι μόνο με κατοίκους της περιοχής, αλλά και με μέλη πολιτιστικών συλλόγων άλλων διαμερισμάτων, καθώς στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Εφέσου Πιερίας «Το Στουπί» και το τμήμα καντάδας της Δημοτικής χορωδίας Λιτοχώρου «Ιωάννης Σακελλαρίδης».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.