Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕRA ENERGY ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ 41ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ



Η ERA ENERGY ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ 41ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ


Η ERA ENERGY για πρώτη φορά στην ιστορία της θα ενισχύσει, ως μέγας χορηγός, την προσπάθεια της διοίκησης του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου για την όσο το δυνατόν αρτιότερη διεξαγωγή του 41ου Φεστιβάλ Ολύμπου. Την απόφαση αυτή ανακοίνωσε ο κ. Νίκας Αριστείδης, πρόεδρος/διευθύνων σύμβουλος της ERA Energy στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΡ.ΦΕ.Ο. κ. Γρηγόρη Παπαχρήστο, κατά την διάρκεια εκδήλωσης για την παρουσίαση του προγράμματος του 41ου φεστιβάλ Ολύμπου. Μεταξύ των άλλων ο κ. Νίκας δήλωσε: «Για πρώτη χρονιά από την ίδρυση της εταιρίας μας και παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα, αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει η διοίκηση του ΟΡ.ΦΕ.Ο. για την ανάδειξη του Πολιτισμού μέσα από την διεξαγωγή του 41ου φεστιβάλ Ολύμπου, το οποίο θεωρούμε πως θα είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα των τελευταίων ετών, καθώς το φετινό πρόγραμμα του φεστιβάλ είναι πλούσιο σε εκδηλώσεις αλλά και πολύ ποιοτικό. Ελπίζουμε στην προσπάθειά μας αυτή να βρούμε αρκετούς μιμητές, καθώς μόνον έτσι θα μπορέσουμε να αναδείξουμε και πάλι τον πολιτισμό ως κίνητρο ζωής για μικρούς και μεγάλους. Χαιρόμαστε δε ιδιαιτέρως που η διοίκηση του ΟΡ.ΦΕ.Ο. προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να εντάξει στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του φεστιβάλ Ολύμπου ολοένα και περισσότερα σχήματα από την τοπικές κοινωνίες των τριών Δήμων της Πιερίας, αποδεικνύοντας πως το κύτταρο του πολιτισμού στον τόπο μας παραμένει ζωντανό».
Η ERA Energy αναγνωρίζοντας τον ρόλο της στον σύγχρονο θεσμό της χορηγίας, όπως αυτός διαμορφώθηκε στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προχώρησε σε μια συνεργασία με τον ΟΡ.ΦΕ.Ο. μέσω ενεργειών που αποσκοπούν στην αντιμετώπιση πολιτιστικών, κοινωνικών και άλλων θεμάτων, αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό πως ο σκοπός των χορηγιών από την αρχαία Ελλάδα ακόμη παραμένει μέχρι και σήμερα ιερός.
    Η ERA Energy, με έδρα στην Βιομηχανική Περιοχή Λιτοχώρου, δραστηριοποιείται εδώ και 4 χρόνια στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών για την υλοποίηση ενεργειακών έργων κα επενδύσεων. Συγκεκριμένα αναλαμβάνει την μελέτη, προμήθεια, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη φωτοβολταϊκών συστημάτων παντός τύπου. Προτεραιότητα της ERA Energy σε κάθε έργο που αναλαμβάνει, αποτελεί η διασφάλιση της ποιότητας καθ’ όλη τη διάρκεια υλοποίησής του. Για το σκοπό αυτό εφαρμόζει  πιστά το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2008 για το οποίο η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί από δύο φορείς έναν Ελληνικό και ένα Γερμανικό.
Η πολύχρονη εμπειρία των στελεχών και των τεχνικών της από παρόμοιες εγκαταστάσεις, της δίνει την δυνατότητα να σας εγγυηθεί την καλύτερη δυνατή απόδοση και ομαλή λειτουργία των έργων που αναλαμβάνει.
Η συνεργασία της με τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους κατασκευαστές φωτοβολταϊκών συστημάτων και εξοπλισμού Α.Π.Ε. στην Γερμανία, καθώς και με μεγάλους εμπορικούς ομίλους της Ευρώπης, της δίνει την δυνατότητα να παρέχει πάντα τον καλύτερο συνδυασμό απόδοσης-ποιότητας-τιμής των προσφερομένων υλικών, εξασφαλίζοντας ένα σταθερό εισόδημα στον εκάστοτε επενδυτή σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές κόστους εγκατάστασης.
    Οι εκατοντάδες πλέον εγκαταστάσεις της ERA Energy ανά την Ελλάδα έχουν δημιουργήσει  ισάριθμους ευχαριστημένους πελάτες και καθιστούν την εταιρία ως μια από τις πλέον αξιόπιστες επιχειρήσεις στον χώρο των φωτοβολταϊκών στην Ελλάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.