Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Διεθνής Τιμητική Διάκριση για τον Όμιλο Μediterranean Hotels




Μία ακόμη πολύ σημαντική βράβευση προσέθεσαν στο ενεργητικό τους τα ξενοδοχεία  του Ομίλου Μediterranean Hotels,   το  Mediterranean Village Hotel & Spa, το Mediterranean Princess και το Mediterranean Resort στην Παραλία Κατερίνης, τα  οποία τιμήθηκαν για το ποιοτικό επίπεδο των υπηρεσιών τους, χαρίζοντας στην Πιερία ακόμη μία διεθνή διάκριση.
Πιο συγκεκριμένα τα ξενοδοχεία έλαβαν την τιμητική διάκριση «Quality Selection 2012» από τη σημαντικότερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα το HolidayCheck.com, ως επισφράγισμα του υψηλού δείκτη προσφερόμενων υπηρεσιών, σύμφωνα με τα σχόλια αξιολόγησης των επισκεπτών. Το συγκεκριμένο βραβείο δίνεται από τον διεθνή τουριστικό οργανισμό σε εκείνα τα ξενοδοχεία που λαμβάνουν εξαιρετικές αξιολογήσεις από τους επισκέπτες μέλη του.
Οι ιδιοκτήτες του Ομίλου Mediterranean Hotels Βασίλης Λάμπρου και Ξυπτερά-Λάμπρου Ευαγγελία καθώς και όλοι οι εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία Mediterranean αισθάνονται ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια, αφού διαπιστώνουν ότι  η επιθυμία τους και η συνειδητή επιλογή  για παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, αναγνωρίζονται ολοένα και περισσότερο από τους πελάτες των ξενοδοχείων Mediterranean χαρίζοντας αυτή την σημαντική διάκριση στον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.