Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΑΡΚΑ ΙΣΧΥΟΣ 100kWp ΕΚΑΣΤΟ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ERA ENERGY.









               
Τους τελευταίους 2 μήνες η ERA ENERGY έχει ολοκληρώσει την κατασκευή πέντε φωτοβολταϊκών πάρκων στην ευρύτερη περιοχή του νομού Πιερίας. Πρόκειται για τέσσερα αγροτικά και ένα ιδιωτικό πάρκο. Πιο συγκεκριμένα η ERA ENERGY ανέλαβε την κατασκευή και παράδοση ενός αγροτικού Φ/Β πάρκου ιδιοκτησίας κ. Κωτούλη Φωτεινής στην Καρίτσα Πιερίας, το οποίο ήταν και ένα από τα πρώτα αγροτικά πάρκα του νομού Πιερίας.  Στη συνέχεια ακολούθησε η κατασκευή και παράδοση ενός ακόμη αγροτικού Φ/Β πάρκου στην ίδια περιοχή ιδιοκτησίας κ. Φαρμάκη Δημητρίου. Παράλληλα με τα 2 παραπάνω έργα η ERA ENERGY κατασκεύασε και παρέδωσε προς σύνδεση άλλα 2 αγροτικά Φ/Β πάρκα ιδιοκτησίας κ. Παυλίδου Ελισάβετ και κ. Πιτσιάβα Αστερίου. Τέλος, μαζί με τα 4 αυτά φωτοβολταϊκά έργα η ERA ENERGY ολοκλήρωσε την κατασκευή ενός ιδιωτικού Φ/Β πάρκου που ανήκει στην εταιρία Τσιαργαλής Κων. & Σια ΟΕ.

                Η ERA ENERGY ως ανάδοχος των έργων ανέλαβε τόσο την κατασκευή όσο και την εξασφάλιση τραπεζικού δανείου για την υλοποίηση του έργου για λογαριασμό των δικαιούχων. Από τα παραπάνω έργα το ένα χρηματοδοτήθηκε από την τράπεζα Πειραιώς, το ένα από την Εθνική τράπεζα, το ένα από την Αγροτική τράπεζα και τα δύο από την ΑΤΕ Leasing. Κοινό σημείο αναφοράς και για τα 5 έργα είναι η χρησιμοποίηση των πλέον αξιόπιστων υλικών της αγοράς των φωτοβολταϊκών, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα. Πιο συγκεκριμένα ο εξοπλισμός που χρησιμοποιήθηκε ήταν : φωτοβολταϊκά πλαίσια SHARP και SCHOTT, inverters SIEMENS και tracker Phaethon στα 4 από τα 5 παραπάνω έργα.

Το tracker Phaethon αποτελεί  μια από τις πιο αξιόπιστες λύσεις της αγοράς στον χώρο των κινητών βάσεων για φωτοβολταϊκά μιας και έχει πιστοποιημένη αντοχή σε ανέμους μέχρι 200 km/h.

                Η ERA ENERGY εφαρμόζοντας πιστά την διαδικασία που προβλέπει το σύστημα διαχείρισης  ποιότητας ISO 9001:2008 που εφαρμόζει ολοκλήρωσε τις εγκαταστάσεις στο 2 τρίμηνο του 2012. Μετά και την τοποθέτηση των παροχών από το συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ καθώς και έναν τελευταίο έλεγχο στα συστήματα, ο ΔΕΔΔΗΕ συνέδεσε σταδιακά τα 5 Φ/Β Πάρκα στο δίκτυό του.

                Από την πρώτη μέρα λειτουργίας η ERA ENERGY έχει την πλήρη εποπτεία των Φ/Β Σταθμών εξασφαλίζοντας την εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία τους. Οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από την συνέπεια, τον επαγγελματισμό και γενικά όλη την συνεργασία τους με την ERA ENERGY

                Τα έργα αυτά προστέθηκαν σε μία μεγάλη λίστα έργων σε φωτοβολταϊκά πάρκα αλλά και εκατοντάδες στέγες που έχει ήδη  υλοποιήσει  η ERA ENERGY
Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη φάση της κατασκευής 19 πάρκα των 100 kW  καθώς και ένα των 520 kW σε διάφορα μέρη της Ελλάδας (Αλεξανδρούπολη, Σέρρες, Νάουσα, Θήβα, Πιερία και Κόρινθο).  Ακόμη σε εξέλιξη βρίσκεται και η κατασκευή δεκάδων νέων οικιακών εγκαταστάσεων σε στέγες. Από τα παραπάνω προκύπτει ότι η ERA Energy αποτελεί την καλύτερη και πλέον αξιόπιστη λύση για όποιον θέλει να ασχοληθεί ενεργά με τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.  Η εμπειρία των στελεχών και των τεχνικών της, από παρόμοιες εγκαταστάσεις σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας  της  δίνει την δυνατότητα να παρέχει πάντα τον καλύτερο συνδυασμό κόστους – απόδοσης - ποιότητας, εξασφαλίζοντας ένα σταθερό εισόδημα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές κόστους εγκατάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.