Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

O Πρόεδρος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στηρίζει με δήλωσή του το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 17ης Ιουνίου



Ανεπίσημη Μετάφραση:
Οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές  (PES) εκφράζουν  την υποστήριξή τους προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ για τις επερχόμενες εκλογές.
Σε μία κρίσιμη στιγμή για την Ελλάδα, οι εκλογές της 17ης Ιουνίου θα καθορίσουν την οικονομική και κοινωνική κατάσταση της χώρας για τα επόμενα χρόνια.
Ο Πρόεδρος του PES, Sergei Stanishev, δήλωσε: «Οι εκλογές της 17ης Ιουνίου είναι μια ευκαιρία για ψήφο υπέρ της προόδου και της σύγκλισης , μια ψήφος  για το μέλλον,  στο οποίο η Ελλάδα και η Ευρώπη θα ξεπεράσουν την κρίση μαζί. Οι δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει η Ελλάδα δεν θα πρέπει να αποτελέσουν γόνιμο έδαφος  για εξτρεμιστές ή λαϊκιστές που εκμεταλλεύονται τους φόβους τον ανθρώπων και υπόσχονται πράγματα που γνωρίζουν πως δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν δίχως να οδηγήσουν τη χώρα στην καταστροφή.
Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής αυτής  περιόδου, ο Ευ. Βενιζέλος υπήρξε η φωνή της λογικής, μια υπεύθυνη και προοδευτική φωνή. Αυτό χρειάζεται η χώρα σήμερα ώστε να αντιμετωπίσει την άνοδο της πόλωσης στην πολιτική και στην κοινωνία.  Για αυτό ακριβώς παρέχω την ισχυρότερη μου υποστήριξη στο ΠΑΣΟΚ, ελπίζοντας πως οι έλληνες θα δώσουν στον Ευάγγελο Βενιζέλο, την ισχυρή εντολή  που χρειάζεται ώστε υπεύθυνα να προσφέρει  στην κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας που ο ίδιος προτείνει.  » 



-- 
Ενημερωνόμαστε, Συμμετέχουμε, Στηρίζουμε. Παίρνουμε την υπόθεση στα χέρια μας.
Τώρα, ασφαλώς ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.