Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑ



 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (ΠΑ.ΣΟ.Κ.)
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ



ΔΗΛΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ  ΠΙΕΡΙΑ

Δώσαμε μαζί μια μεγάλη μάχη, κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες, επιλέγοντας τον δρόμο της αλήθειας.
Τo ΠΑΣΟΚ πλήρωσε το τίμημα των επιλογών του.
Ανέλαβε την τιτάνια ευθύνη να κρατήσει τη χώρα όρθια.
Ήταν μια επιλογή δύσκολη αλλά αναγκαία. Στη διαδρομή αυτή έγιναν λάθη, υπήρξαν αδικίες και αποφάσεις που πίκραναν, θύμωσαν και πλήγωσαν ένα μεγάλο μέρος του λαού μας.
Το μήνυμα της κάλπης είναι καθαρό.
Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ξαναβρεί την ψυχή του, να ξαναγεννηθεί. Το ΠΑΣΟΚ οφείλει να ξαναθυμηθεί τις αρχές του, τα οράματα και να σταθεί και πάλι κοντά στον απλό πολίτη που δοκιμάζεται από την κρίση που άλλοι εγκατέστησαν στη χώρα μας.
Εμείς, που με όνειρα ξεκινήσαμε τη διαδρομή που έφερε το ΠΑΣΟΚ στη διακυβέρνηση της χώρας, οφείλουμε να παλέψουμε για την αναγέννηση της.
Όπως είπε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλης Βενιζέλος, «είμαστε υποχρεωμένοι να ξαναγεννήσουμε κατά κυριολεξία την παράταξη και να προσδιορίσουμε εξαρχής, με ριζοσπαστική διάθεση, την ιδεολογική, ηθική, κοινωνική, οργανωτική και πολιτική της φυσιογνωμία» Και θα το κάνουμε.
Σήμερα όμως η χώρα έχει ανάγκη από κυβέρνηση εθνικής ενότητας
Το αποτέλεσμα των εκλογών άλλαξε το πολιτικό σκηνικό, δεν άλλαξε όμως το σκηνικό της κρίσης που καλείται να αντιμετωπίσει η χώρα. Το αντίθετο μάλιστα, τα πράγματα μπορούν να γίνουν χειρότερα, αν η χώρα μείνει ακυβέρνητη ενώ η κρίση μαίνεται.
Είναι αναγκαίος ο σχηματισμός Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας, όπως ακριβώς την περιέγραψε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ: με την συμμετοχή όλων ανεξαιρέτως των δυνάμεων που δηλώνουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τον ευρωπαϊκό τους προσανατολισμό, ανεξάρτητα από τη στάση τους απέναντι στο μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση.
Οι πολιτικές δυνάμεις, οφείλουν να βάλουν πάνω απ’ όλα το μέλλον της χώρας, των πολιτών και των επόμενων γενιών και να συμφωνήσουν πάνω σε μια προγραμματική βάση κι όχι σε ένα αόριστο περίγραμμα.
Στην πιο κρίσιμη ώρα για την πατρίδα, οφείλουμε όλοι να υπερβούμε το κομματικό συμφέρον, προτάσσοντας το συμφέρον της χώρας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πολίτες της Πιερίας και τα στελέχη μας, που έδωσαν μαζί μας αυτόν τον αγώνα και που άντεξαν σε ένα πρωτοφανή πόλεμο ανακριβειών, λαϊκισμού και ανέξοδων υποσχέσεων.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους υποψηφίους μας που προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις, κάτω από πραγματικά δύσκολες συνθήκες, να μεταφέρουν τις θέσεις και τις προτάσεις μας σε κάθε γωνιά του νομού.
Ο αγώνας για την Ελλάδα που θα μπορεί να σταθεί στα πόδια της, για την Ελλάδα της Ανεξαρτησίας, της Δικαιοσύνης, της Ανάπτυξης συνεχίζεται.

Λαμογιάννη Γαβριέλα

Γραμματέας Ν.Ε. Πασοκ Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.