Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Συνάντηση Παπαγεωργίου με νεολαίους


Η νέα γενιά έχει δικαίωμα στην ελπίδα και το όνειρο 





Την ευκαιρία να βρεθεί με τους νεολαίους φίλους του, είχε ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Πιερίας Θανάσης Παπαγεωργίου το μεσημέρι της Πέμπτης, σε μια ανάπαυλα από το γεμάτο πρόγραμμα της προεκλογικής περιόδου. Σε μια όμορφη εκδήλωση στο sports café “match2match”, οι φίλοι του Θ. Παπαγεωργίου αντάλλαξαν απόψεις και διασκέδασαν σε κλίμα αισιοδοξίας, καθώς ο αγώνας μπαίνει στην τελική του ευθεία.
Η γιορτή νεολαίας που πραγματοποιήθηκε δεν είχε ως μόνο σκοπό την χαλάρωση μεταξύ ομιλιών, συναντήσεων και της συνεχόμενης παρουσίας του Θανάση Παπαγεωργίου στην περιφέρεια και το κέντρο του νομού.
Ο υποψήφιος βουλευτής θέλησε να δει όσο το δυνατόν περισσότερους εκπροσώπους της νέας γενιάς, να αφουγκραστεί τις αγωνίες τους και να ακούσει την δική τους άποψη.
Έτσι, μέσα στην πρόσχαρη ατμόσφαιρα, έγινε μια επιτυχημένη προσπάθεια σύγκλισης απόψεων με στόχο τη δημιουργία και μοχλό τους νέους. Και βεβαίως, η νεολαία έδωσε δυναμικό σύνθημα νίκης για το ΠΑΣΟΚ και τον Θανάση Παπαγεωργίου.

Όπως δήλωσε ο Θ. Παπαγεωργίου, μετά την θετική και αισιόδοξη επαφή του με τους νέους:
Η νέα γενιά δεν είναι μια αδικημένη ή μια ηττημένη γενιά. Δε θα αφήσουμε, οι παλαιότερες γενιές, η γενιά της μεταπολίτευσης, να δανειστεί την ελπίδα και την προοπτική των σημερινών νέων και να την ξοδέψει στο χωνευτήρι της κρίσης και της ύφεσης. Αυτή η ιστορική αδικία δε θα γίνει. Το ΠΑΣΟΚ δε θα το επιτρέψει. Και από τη σημερινή συνάντηση με την νεολαία της Κατερίνης και της Πιερίας ένα μήνυμα θέλω να στείλω: Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να δώσω στους νέους το δικαίωμα στην ελπίδα, στην ευτυχία, στην επιτυχία, το δικαίωμα να δοκιμαστούν στο στίβο της επαγγελματικής και κοινωνικής ζωής και να έχουν διαθέσιμες όλες τις  προϋποθέσεις να πετύχουν»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.